Andreea Esca, scandal pe Facebook. Și-a anunțat fanii de această înșelătorie

Andreea Esca, scandal pe Facebook. Și-a anunțat fanii de această înșelătorie
Andreea Esca, implicată într-un scandal de pe Facebook

Andreea Esca a reușit să se ferească de-a lungul carierei de diverse evenimente neplăcute. Din păcate, iubita prezentatoare de știri se află acum într-un scandal pe o rețea de socializare.

Andreea Esca, scandal fără precendent pe internet

Andreea Esca a răbufnit! Numele știristei a fost implicat într-o afacere în mediul online. Una dintre cele mai longevive prezentatoare le-a mărturisit fanilor, într-un mesaj, care este situația, cerându-le să fie atenți să nu se lase păcăliți de anunțurile departe de adevăr. Numele Andreei Esca apare în cadrul unei reclame al unui produs pentru slăbit.

„Văd pe Facebook o mulțime de postări despre mine în care am nu știu ce afacere cu produse de slăbit! Și acum mă tot întreabă lumea despre asta! Este o știre falsă, o escrocherie, deci nu va lăsați păcăliți! Chiar și după zeci de ani de trăit în media, nu pot să înțeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva, fără nicio jenă, teamă, bun simț… Oare au și ei familii, copii, prieteni? Cât costă să n-ai niciun Dumnezeu?”
Andreei Esca

Andreea Esca, implicată într-un scandal. Brand-uri ale produselor de slăbit se folosesc de numele și imaginea sa
Andreea Esca, implicată într-un scandal. Brand-uri ale produselor de slăbit se folosesc de numele și imaginea sa

„Cât costă să n-ai niciun Dumnezeu?”

Din păcate, Andreea Esca nu este singura vedetă de la noi care s-a lovit de situația aceasta care îi poate afecta imaginea. Antonia a fost și ea pusă în fața faptului implinit. Iubita cântăreață a fost de-a dreptul revoltată după ce numeroase brand-uri ale produselor pentru slăbit s-au folosit, fără să ceară acordul, de numele și imaginea sa pentru a-și face reclamă. Antonia nu a suportat situația în care se afla, așa că a dezmințit imediat zvonurile, pentru ca fanii să nu fie păcăliți.

”Nu am făcut și nici nu fac reclamă la produse de slăbire. Orice brand care spune acest lucru minte cu nerușinare și induce consumatorii în eroare!”
Antonia