Andreea Esca, alături de Selly, în campania E.U. YES la VOT, pe 26 Mai! Mesajul vedetei PRO TV

Andreea Esca, alături de Selly, în campania E.U. YES la VOT, pe 26 Mai! Mesajul vedetei PRO TV

Andreea Esca și Selly, cel mai cunoscut vlogger din România, s-au implicat în campania de promovare a mersului la vot la alegerile europarlamentare. Cele două vedete te îndeamnă să mergi și tu la vot pentru că spre binele tău și al copiilor tăi, dacă-i ai.

După cum ne-am obișnuit în ultimii ani, mai multe vedete și/sau personalități îndrăgite de un public larg se implică în spoturi publicitare prin care îi îndeamnă pe cetățeni să meargă la vot, pentru că așa este democratic, iar România, deși au trecut 30 de ani de la Revoluție, încă e departe de ce înseamnă stat democratic și liberal.

Pentru că o bună parte din electoratul din România e alcătuit din persoane care au trăit într-o dictatură care-i excludea de la viața politică reală, mulți români încă nu sunt obișnuiți cu votul și cred că el nu contează.

În realitate, contează mai mult decât crezi, iar acest spoturi publicitare care te îndeamnă la vot, deși se bazează pe ideea spiritului de turmă (dacă eu merg, hai și tu), poate avea beneficii. E mai mult un scop educativ, nu de propagandă și e binevenit.

Andreea Esca și Selly te îndeamnă să ieși la vot, ca să-ți alegi viitorul

Sau măcar să crezi că o faci, pentru că nu doar tu votezi și nu toți votează ce vrei tu, dar asta e altă poveste. Pe Andreea Esca o știi de la televizor. Este cel mai cunoscut crainic din istoria televiziunii post-comuniste și parcă o eternă vedetă a Pro Tv-ului.

Campania E.U. YES LA VOT este lansată de Pro Tv și, momentan, vedetele care o promovează sunt Esca și Selly.

Selly este cunoscut mai mult de publicul foarte tânăr, de adolescenți și poate de copiii care frecventează rețele sociale ca Facebook și Instagram. Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, iar YouTube-ul este mediul său propice.

Selly a fost invitat la un moment dat și la Digi24, în cadrul emisiunii În fața ta, prezentată Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu. Cu această ocazie, Selly a criticat învățământul românesc, inclusiv pe actualul ministrul al Educației, Ecaterina Andronescu. Despre ea a sugerat că nu s-a implicat suficient de mult, în niciunul dintre mandatele sale, într-o reformare benefică pentru tineri, care sunt viitorul acestei țări.

Selly împărtășește opinia mai multor elevi ai momentului (și nu doar din România), care cred că școala îi pregătește pentru meseriile de acum 200 de ani. Școala actuală nu te pregătește pentru cele mai căutate și mai „bănoase” profesii actuale care sunt și cele mai noi pentru că au erupt odată cu Revoluția Digitală.