S-a aflat cât ar câștiga Andreea Esca la Pro TV. Top 10 salarii: Mircea Badea, Pavel Bartoș și Dan Negru sunt pe listă

S-a aflat cât ar câștiga Andreea Esca la Pro TV. Top 10 salarii: Mircea Badea, Pavel Bartoș și Dan Negru sunt pe listă
Top 10 salarii ale vedetelor TV

Telespectatorii și-au făcut tot timpul „idoli” din rândul oamenilor de televiziune pe care i-au simpatizat, iar unul dintre subiectele de care fanii s-au arătat interesați a fost, printre altele, legat de salariile vedetelor TV. Deși nu vor să vorbească despre câștigurile lor, vorbele circulă repede, astfel că s-a aflat cât câștigă Andreea Esca la Pro TV și cine se află în top 10 salarii în televiziune.

Oare cât câștigă Andreea Esca? Este întrebarea pe care mulți români și-au pus-o încă de la primele apariții ale prezentatoarei de știri la Pro TV. Iar vedeta nu este singura despre a cărei leafă românii au vrut să afle de-a lungul timpului. Printre vedetele TV despre care se doresc mai multe informații financiare se numără Mircea Badea, Pavel Bartoș, Dan Negru și mulți alții.

Top 10 salarii ale vedetelor TV

Andreea Esca, cea mai bine plătită vedetă TV?!

Au trecut mai bine de 20 de ani de când Andreea Esca ne aduce aproape seară de seară știrile. Chiar dacă se spune că salariul ei a fost diminuat considerabil în ultimii ani, ajungând la doar 5.000 de euro pe lună, la un moment dat se vorbea că vedeta Pro TV ar câștiga între 40.000 și 50.000 de euro lunar.

Dan Negru

Toată lumea a auzit de el. Am putea spune că nu există român care să nu fi făcut măcar o dată revelionul cu el. Salariul lui este pe măsura celebrității: 135.000 de euro pe sezon la Antena 1.

Ștefan Bănică jr.

Cântărețul câștigă „grosul” din concerte, însă pe vremea când prezenta emisiunea Dansez pentru tine câștiga 25.000 de euro pe lună.

Andra Măruță

Dacă soțul aduce în casă bani mulți, trebuie să aducă și soția, nu? Andra ar primi între 8.000 și 10.000 de euro pe lună ca jurat la Românii au talent, la care se adaugă o sumă similară primită pentru jurizarea din emisiunea Vocea României junior.

Pavel Bartoș

Îndrăgitul prezentator ar primi peste 15.000 de euro pe lună pentru aparițiile de la Românii au talent și Vocea României.

Cătălin Măruță

Prezentatorul de la Pro TV ar câștiga 15.000 de euro pentru aparițiile sale, dar, ca și în cazul colegei sale Andreea Esca, se zvonește că salariul i-ar fi fost diminuat.

Mircea Badea

Din ecuație nu poate fi scos Mircea Badea. Prietenii lui din mediul online i-au calculat salariul, după ce vedeta de la Antena 3 a mărturisit că plătește 8.911 de lei în fiecare lună doar TVA. Calculele arată că Badea ar primi 40.000 de lei net lunar.

Andreea Mantea

O altă vedetă care se bucură din plin de succesul financiar este Andreea Mantea, care ar primi aproximativ 8.000 de euro pe lună pentru aparițiile de la Kanal D.

Răzvan și Dani

Prezentatorii matinalului de la Antena 1 ar fi răsplătiți cu câte 10.000 de euro fiecare pentru a se trezi în fiecare dimineață devreme cu scopul de a relaxa telespectatorii postului TV.

Mihai Morar

Pentru emisiunea Răi da’ buni și pentru cea de la Radio Zu, Mihai Morar a fost răsplătit cu 6.000 de euro pe lună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI