Andreea Esca a dezvăluit cheia succesului său. Are legătură cu Alexandre Eram, soțul ei

Andreea Esca a dezvăluit cheia succesului său. Are legătură cu Alexandre Eram, soțul ei
Care este cheia succesului Andreei Esca? Are legătură cu soțul ei

Andreea Esca dezvăluit care este cheia succesului său. Fanii nu se așteptau ca detaliul să aibă legătură cu soțul ei. Celebra știristă de la PRO TV a surprins pe toată lumea cu declarația pe care i-a făcut-o partenerului ei. ,,Sunt un om împlinit, da, iar asta pentru că am susținere”, a subliniat jurnalista. Afirmațiile emoționante au fost făcute la evenimentul AList Magazine. Cum a reacționat bărbatul?

Andreea Esca, dezvăluiri neașteptate: care este cheia succesului său?

Andreea Esca a uimit audiența cu apariția sa la evenimentul monden A List Magazine. Ea a reușit să strângă personalități din toate domeniile: influenceri, bloggeri și vedete din showbiz-ul românesc.

Desigur că celebra știristă nu a venit singură. Ea a fost însoțită de soțul ei. Cei prezenți au observat schimbarea fizică pe care a făcut-o recent jurnalista.

Cea din urmă a slăbit mult, iar pentru tot îi mulțumește partenerului care a sprijinit-o și în acest lucru, așa cum face cu orice își propune. Blondina a fost surprinsă cu zâmbetul până la urechi, iar ,vinovatul’ este Alexandre Eram. Bărbatul o face și acum fericită, după 20 de ani de relație.

Vedeta Pro TV a surprins și cu câteva declarații siropoase la adresa partenerului ei de viață. Aceasta a mărturisit că este un om împlinit tocmai pentru că a avut mereu susținerea tatălui copiilor ei. Cuvintele l-au emoționat pe Alexandre Eram.

„Sunt un om împlinit, da, iar asta pentru că am susținerea lui Alexandre, el este alături de mine în toate demersurile pe care le fac, ne sfătuim, suntem foarte bine, suntem peste tot împreună.”, a declarat Andreea Esca, pentru Click!, la evenimentul AList Magazine

,,Singura mea regulă este…”

Andreea Esca simțea că avea câteva kilograme în plus. Vedeta a slăbit și s-a îngrășat o perioadă bună, iar acum pare că a pus piciorul în prag în speranța de a găsi un echilibru.

Ea a subliniat că încearcă să nu mănânce multe dulciuri, evită pâinea, pastele și cartofii, dar cu siguranță că există și excepții, iar programul alimentar nu este unul foarte strict.

„Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus.

Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din pacate, însă, nu vă pot da rețeta. Si atunci vă doresc să o gasiți, să stiți că, dacă veți face, daca veți trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului.”, spunea Andreea Esca, al un moment dat.