Andreea Esca, dată în judecată. Vedeta PRO TV, obligată de judecători să aducă probe în instanță

Andreea Esca, dată în judecată. Vedeta este obligată să aducă probe în instanță

Andreea Esca este chemată în fața judecătorilor, la finele lunii curente. Vedeta de la Pro TV este obligată să aducă acum probe în instanță. În ce caz este judecat și ce acuzații i se aduc?

Andreea Esca, dată în judecată

Andreea Esca a fost chemată în fața judecătorilor într-un dosar deschis de un doctor care a stat trei luni în spatele gratiilor, după ce a dat cu mașina peste un polițist și a fugit de la fața locului, conform spynews.ro. Cunoscuta prezentatoare de la Pro TV trebuie să se prezinte la Judecătoria Focșani pe 29 ianuarie. Alături de ea se vor afla și mai mulți colegi de breaslă, pentru a da explicații în procesul deschis de medicul I.S. Cea care a intentat procesul a adus în vizorul autorităților un eveniment care s-a petrecut în urmă cu șapte ani. La termenul următor, Esca și ceilalți colegi trebuie să prezinte un document prin care să explice clar când au fost postate în mediul online, și mai apoi șterse, articolele de presă care îl vizau pe medic.

“Admite cererea reclamantei de repunere a cauzei pe rol. Repune cauza pe rol. Încuviinţează pentru reclamantă proba cu înscrisurile aflate la dosarul cauzei. Încuviinţează pentru pârâţi proba cu înscrisurile aflate la dosarul cauzei şi ataşarea dosarului penal nr 6821/P/2013 aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti. Respinge proba cu interogatoriul reclamantei, solicitată de pârâţi, ca nefiind utilă soluţionării cauzei. Emite adresa către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti pentru a ne comunica în copie certificată pentru conformitate cu originalul, dosarul penal nr 6821/P/2013, integral”
Decizia magistraților

Andreea Esca, dată în judecată. Vedeta Pro TV trebuie să aducă probe
Andreea Esca, dată în judecată. Vedeta Pro TV trebuie să aducă probe

„Repune cauza pe rol”

Medicul I.S. a fost protagonist într-un incident care s-ar fi putut finaliza tragic. Medicul se afla la volanul mașinii personale în momentul în care polițiștii din Ploiești au încercat să o oprească în trafic. Cea care a adus acuzele circula pe A3, cu o viteză de peste 190 de km/h, cu farurile stinse și pe contrasens. Aceasta a stat 90 de zile în arest, iar ulterior procurorii au decis să renunțe la urmărirea penală, pe motiv că inculpata avea probleme psihice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI