Andreea Esca, accident teribil la schi, în 2010. Ce a făcut știrista, după 10 ani FOTO

Andreea Esca, accident teribil la schi, în 2010. Ce a făcut știrista, după 10 ani FOTO
Andreea Esca a suferit un accident la schi în anul 2010

Chiar dacă a suferit un accident foarte grav în timp ce schia, în anul 2010, Andreea Esca nu a renunțat la pasiunea ei și și-a pus din nou schiurile în picioare. Vedeta postului de televiziune Pro TV a mers în Alpii Francezi, unde s-a și fotografiat.

Andreea Esca a suferit un accident la schi în anul 2010

Andreea Esca se afla pe Pârtia Bradul din Poiana Brașov, în ianuarie 2010, când un tânăr care se afla în coborâre pe o placă de snowboard a lovit-o. Prezentatoarea știrilor Pro TV s-a ales atunci cu fractură de tablou tibial și a fost nevoită să apeleze la serviciile unei clinici din Viena.

Medicii i-au montat plăci și șuruburi din titan. Andreea Esca a fost nevoită să meargă în scaun cu rotile o perioadă lungă de timp și a mai durat ceva vreme până când a putut să meargă din nou. E și-a pus din nou schiurile în picioare în anul 2015, când a declarat că vrea să își învingă teama.

Andreea Esca a mers din nou la schi în această vacanță de iarnă, însă de această dată a ales o stațiune din Alpii Francezi. Vedeta s-a fotografiat, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare de știri din România, având o carieră de peste 20 de ani de prezentatoare de știri pentru postul de televiziune Pro TV. Face parte din echipa de reporteri CNN World Report, astfel încât activitatea sa de prezentator TV nu s-a oprit doar pe teritoriul României, Andreea Esca realizând transmisiuni în direct din Paris, Madrid, Helsinki, Varșovia și SUA.