Andreea Berecleanu, reacție total neașteptată. Ce se întâmplă după 10 ani de procese cu fostul soț. EXCLUSIV

Andreea Berecleanu, reacție total neașteptată. Ce se întâmplă după 10 ani de procese cu fostul soț. EXCLUSIV
Andreea Berecleanu, reacție după 10 ani de procese cu tatăl copiilor ei

Fanii Andreei Berecleanu o văd de ani buni fericită la brațul actualului soț. Aceasta a avut totuși parte de momente delicate în privința proceselor cu fostul partener. Discuțiile pe cale legală între cei doi persistă deja de 10 ani. S-a aflat recent că jurnalista a pierdut procesul cu Andrei Zaharescu. Iată reacția știristei în exclusivitate pentru Playtech! ,,Lucrurile s-au rezolvat în timp…”, a subliniat ea.

Proces Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu: reacția jurnalistei

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au ales să meargă pe drumuri opuse, dar să rămână în relații decente pentru cei doi copii pe care îi au împreună.

Fanii jurnalistei au văzut-o pe această extrem de fericită la brațul celebrului medic estetician ce i-a devenit soț în urmă cu câțiva ani.

În tot timpul acesta vedeta nu și-a încheiat socotelile definitiv cu tatăl copiilor ei. Amintim că ruptura dintre foștii soți s-a produs în anul 2013. Prezentatoarea TV explica atunci că relația lor s-a transformat într-una în care nu se mai regăsea.

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea și ăsta a fost un semnal de alarmă important”, a mărturisit cu ani în urmă Andreea Berecleanu.

Decizia instanței

Cei doi au avut parte de mai multe procese din momentul în care au ales să se despartă, o parte din ele fiind legate de partajul bunurilor comune din timpul mariajului.

De asemenea, ar fi fost vorba și despre câteva probleme legate de pensia alimentară a moștenitorilor lor. Ultimul proces a avut ca obiect partajul bunurilor comune și lichidarea regimului matrimonial dintre aceștia.

Conform minutei instanței de la Judecătoria Sectorului 1 București, cererea făcută de știristă a fost respinsă. De asemenea, ea nu a primit banii nici pentru cheltuielile de judecată.

„Respinge cererea principală, ca prescrisă. Respinge cererea reconvenţională, ca neîntemeiată. Respinge capătul subsidiar al cererii principale, ca rămas fără obiect. Respinge cererile de acordare a cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiate”, au decis judecătorii.

,,Nici nu știu, sincer”

Vedeta ne-a oferit câteva mărturii despre concluzia autorităților din cazul ei. Cea din urmă a subliniat că nu a primit mai multe vești de la avocatul său și că lucrurile s-au rezolvat în timp. De asemenea, vedeta susține și că nu mai este interesată de subiect.

,,Avocatul nu m-a anuntat, partajul e clasat, s-a prescris, lucrurile s-au rezolvat în timp..Nu m-a interesat, după zece ani. Nici nu știu, sincer, despre ce mai era vorba”, ne-a mărturisit în exclusivitate vedeta.