Andreea Berecleanu are cu ce să se mândrească. Ultima imagine cu fiica ei, Eva, e virală

Andreea Berecleanu are cu ce să se mândrească. Ultima imagine cu fiica ei, Eva, e virală

Vedeta TV se mândrește cu fiica ei, Eva, iar cele au o relație foarte apropiată. Mai mult, Andreea Berecleanu se poate considera o mămică foarte norocoasă, pentru că tânăra a fost înzestrată cu o frumusețe aparte. Fanii săi au avut parte de o surpriză de zile mari când au văzut în ce mod s-a transformat adolescenta.

Andreea Berecleanu are cu ce să se mândrească

Andreea Berecleanu are cu ce să se mândrească. Ultima imagine cu fiica ei, Eva, e virală
Andreea Berecleanu și fiica ei, Eva, au o relație foarte bună

Fiica Andreei Berecleanu a împlinit deja frumoasa vârstă a majoratului, iar vedeta de la Antena 1 se consideră norocoasă, atunci când vine vorba de copiii săi. Mai mult, adolescenta a lăsat pe toată lumea fără cuvinte, fiind foarte frumoasă. Fotografia cu Eva a ajuns virală pe rețelele sociale, fiind postată chiar de către mama ei celebră. Andreea Berecleanu le-a arătat tuturor cât de mult s-a transformat fiica ei și a lui Andrei Zaharescu.

„A trecut ca o boare. Mi-a lăsat parfumul ei și a plecat înapoi să învețe. Scurta vacanță s-a încheiat. E atât de înaltă, a făcut deja 18 ani, pare deja că știe multe, de multe ori îmi dă ea sfaturi, dar tot mi se pare că e fragilă. Așa suntem noi, parinții. Mereu ne punem întrebări și ca să nu îi agasăm, ne dăm și răspunsurile. Așa e? Asta simtiți și voi?”, a scris Andreea Berecleanu, pe Facebook, în dreptul imaginii.

Prezentatoarea de știri de la Antena 1 a reușit să surprindă printr-o asemenea postare, iar internauții au apreciat că tânăra i-a moștenit în mod clar frumusețea răpitoare a acesteia. „Superbă, are cu cine semăna! Așa mamă, așa fiică”, „Câtă delicatețe!” sau „Ce domnișoară frumoasă și senzuală!”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de către fanii Andreei Berecleanu. Vedeta de 44 de ani are doi copii, pe Eva și Petru, rezultați din căsnicia cu Andrei Zaharescu.