Andreea Berecleanu a rămas mută de uimire în vacanță. Ce a descoperit pe o plajă din Spania

Andreea Berecleanu a rămas mută de uimire în vacanță. Ce a descoperit pe o plajă din Spania
Andreea Berecleanu a rămas mută de uimire în vacanță

Andreea Berecleanu a rămas mută de uimire în vacanță. Ce a descoperit pe o plajă din Spania. Jurnalista a rămas fără cuvinte atunci a ajuns în San Sebastian, destinație pe care o recomandă acum tuturor. Andreea Berecleanu s-a declarat profund impresionată și nu a ezitat să declare asta pe rețelele sociale.

Ce a descoperit Andreea Berecleanu pe o plajă din Spania

Andreea Berecleanu a fost plăcut surprinsă de locul pe care l-a vizitat în vacanță. Prezentatoarea de televiziune a ales ca destinație nordul Spaniei, în San Sebastian, unde le recomandă tuturor să vină. Mai precis, vedeta a observat un obicei care mai există și în Franța, și anume, acela că oamenii stau la plajă direct pe nisip, cu un prosop, și că nu există șezlonguri.

Acolo, Andreea Berecleanu s-a bucurat de soare și a făcut poze, iar Petru, fiul ei, a făcut o lecție de surf, un sport popular printre localnici.

„Sunt mută de admirație!!! Știam că nordul Spaniei e diferit, însă aveam să aflu zilele acestea și în ce fel. Am ajuns deja în San Sebastian. Ce să va spun mai întâi, celor care nu l-ați vizitat încă?

Cât timp Petru a făcut lecția de surf, am stat pe o bucată de nisip și am făcut câteva instantanee doar în jurul meu. Ele exprimă civilizație, bucurie, dar și o libertate a tinerilor înțeleasă diferit. Sunt grupuri de tineri care fac sport, vorbesc, râd, înoată sau citesc”, a scris Andreea Berecleanu pe pagina sa de Facebook.

Andreea Berecleanu, vacanță în Spania

De asemenea, Andreea Berecleanu i-a mai admirat și pe tinerii de aici, care obișnuiesc să citească pe plajă. Peste toate însă, Andreea Berecleanu s-a declarat surprinsă de faptul că nu se fumează la plajă, nu se consumă alcool, iar costumele de baie sunt atent alese, astfel încât să nu fie doar decente, dar și feminine.

„Nu se fumează pe plajă, nu se beau cocktail-uri, costumele de baie sunt alese cât să arate feminitate, nu vulgaritate! Părinții interacționează permanent cu copiii lor, indiferent de vârste”, a mai povestit vedeta.

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de televiziune din România. Aceasta a fost întrebată cum anume se menține în formă.

„Am renunțat la dulciuri și mănânc multe supe și ciorbe. La prânz prefer o salată și un pește, iar seara, ciorbă. Ultima mea masă este la ora 17.00. Dacă mi se face foame, mănânc iaurt cu semințe. Fac înot, iar medicul mi-a dat voie să alerg zece minute lejer, pe bandă”, a spus vedeta.