Andreea Bănică i-a uimit pe toți. Ce a spus despre operațiile estetice, mai sinceră ca niciodată

Andreea Bănică i-a uimit pe toți. Ce a spus despre operațiile estetice, mai sinceră ca niciodată
Ce a spus Andreea Bănică despre operațiile estetice

Andreea Bănică le-a spus dezvăluit fanilor adevărul despre operațiile estetice, iar acest lucru i-a luat complet prin surprindere. A apelat sau nu vedeta la intervenții chirurgicale?

Ce a spus Andreea Bănică despre operațiile estetice

Andreea Bănică, în vârstă de 42 de ani, este una dintre cele mai iubite artiste din România. Vedeta are tot ce și-ar putea dori de la viață. Este cunoscută atât în România, cât și peste hotare, are soț care o iubește și doi copii extraordinari.

Pe lângă toate acestea, Andreea Bănică se poate lăuda, cu siguranță, și cu o frumusețe deosebită. Artista are un ten neted, lipsit de imperfecțiuni și un corp ca tras prin inel.

Datorită faptului că timpul pare că nu și-a pus deloc amprenta asupra sa, mulți sau întrebat dacă nu cumva Andreea a apelat la intervenții chirurgicale. De curând, fanii i-au cerut vedetei să le arate o imagine făcută înaintea intervențiilor chirurgicale, iar acest lucru a deranjat-o pe foarte mult Andreea Bănică, pentru că ele nu există.

”Deja asta sună a răutate! Oricând vreți, sunt dispusă să mă vadă orice doctor estetician să vă spună ceea ce nu vreți să auziți. Probabil că într-o lume plină de femei operate (bravo lor) e greu să se mai găsească câte una neoperată!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică le-a spus fanilor adevărul

Mai mult de atât, frumoasa cântăreață s-a arătat a fi mândră de faptul că nu a apelat la asemenea intervenții până la vârsta de 42 de ani. Cu toate acestea, întrebarea ei i-a făcut pe fani să se gândească dacă ar exista posibilitatea ca ea să apeleze la un medic estetician pe viitor.

”Când voi intra și eu în rândul celor operate ce o să mai spuneți? Nu am operații și sunt tare mândră că am ajuns la 42 de ani așa frumos și simplu”, a continuat Andreea Bănică.

Fiul Andreei Bănică a avut enterocolită

În urmă cu ceva timp, fiul artistei, Noah a fost diagnosticat cu enterocolită și a fost nevoit să urmeze un tratament și un regim alimentar strict. Deși este o afecțiune adesea întâlnită la copii, pentru părinți, și un dinte căzut poate fi un motiv de îngrijorare. Pe pagina sa de socializare, Andreea Bănică a vorbit despre ce a trăit în perioada cât fiul i-a fost bolnav.

”Nu exista nicio bucurie mai mare pentru un parinte decat sa isi stie puiul bine. Saptamana trecuta, Noah a avut enterocolita si mi se rupea sufletul sa il vad bolnavior si sa nu pot sa ii iau durerea cu mana.

Dupa tratament si regim alimentar, in sfarsit este mai bine si rasuflam usurati. Va multumesc tuturor pentru mesaje si intrebari si pentru energia buna pe care mi-ati trimis-o in ultime zile”, scria la acea vreme artista pe contul său de Instagram.