Andreea Bănică, de urgență la spital. Ce se întâmplă cu solista, totul e public

Andreea Bănică, de urgență la spital. Ce se întâmplă cu solista, totul e public
Ce s-a intamplat cu ea

Andreea Bănică a ajuns de urgență la spital. Fanii vedetei s-au îngrorijat în momentul în care cântăreața s-a fotografiat cu o branulă la mână. Se pare că blondina s-a simțit rău și a ajuns pe mâna medicilor. Ea a vrut să împărtășească cu urmăritorii din mediul online și momentele mai puțin plăcute din viața ei, așa că s-a fotografiat pe patul de spital, în timp ce avea branula la mână.

Ce s-a întâmplat cu Andreea Bănică

Pentru că își ține fanii mereu la curent cu ce se întâmplă în viața ei, Andreea Bănică a ținut să le împărtășească și momentele dificile prin care trece. Se pare că vedeta a ajuns la spital, după ce a acuzat o stare de rău.

Nu este prima oară când i se întâmplă să ajungă pe patul de spital. Ea a mai fost transportată de urgență la spital în urmă cu doi ani, tot în preajma sărbătorilor, pe motiv de oboseală.

De data aceasta, vedeta nu a spus ce i s-a întâmplat, ci doar a postat un InstaStory în care stătea pe un pat de spital, cu o branulă în mână. Alături, cântăreața a pus un emoticon trist. Nu a specificat motivul pentru care a ajuns la spital, lucru care i-a îngrijorat și mai tare pe fani.

Anul acesta, vedeta și-a anulat un eveniment important din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat.

Nu este prima oară când are probleme de sănătate

Se pare că artista acumulase extrem de multă oboseală, care și-a spus cuvântul, motiv pentru care, în primăvară, a fost nevoită să anuleze un concert online.

Vedeta a reprogramat concertul și le-a spus urmăritorilor că niciodată nu a apelat la un astfel de gest, însă a avut parte de o situație critică.

„Mă pregătesc pentru eveniment, sper că și voi sunteți pregătiți. Pentru cei care spun că viața artiștilor este ușoră, ei bine nu este ușoară deloc.

Este foarte frumoasă, într-adevăr, cu suișuri și coborâșuri, cum m-am simțit săptămâna trecută. După cum știți, m-am simțit extraordinar de rău și nu am mai putut să țin acest concert.

Deși, eu țineam concertele mele indiferent cum, cu temperatură, nu vă spun…

Important e că astăzi sunt bine, mi-am revenit repede și am fugit să mă aranjez.”, a spus Andreea Bănică pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI