George Burcea, gest extrem de emoționant. Și-a făcut un tatuaj special pentru Andreea Bălan și cele două fetițe

George Burcea, gest extrem de emoționant. Și-a făcut un tatuaj special pentru Andreea Bălan și cele două fetițe
George Burcea, tatuaj surriză pentru Andreea și cele două fiice ale lor

George Burcea le-a făcut un cadou fetelor lui! Cunoscutul actor a venit acasă puțin schimbat. Dacă Andreea a fost foarte fericită când a văzut despre ce este vorba, fiica lor cea mare, Ella, a început să plângă în hohote. Cum arată tatuajul pe care și l-a făcut recent?

George Burcea și-a făcut un tatuaj special pentru Andreea și cele două fetițe

Soțul Andreei Bălan a vrut să le surprindă pe fetele lui, așa că și-a făcut un tatuaj cu o însemnătate aparte pentru proaspeții însurăței. Actorul a decis să poarte pe pielea sa exact modelul de la invitația de nuntă.

George Burcea și-a făcut un tatuaj simbolic special pentru Andreea și fetițele sale
George Burcea și-a făcut un tatuaj simbolic special pentru Andreea și fetițele sale

Este vorba despre o inimă în care se află Andreea, Ella Maya și Clara. „M-am tatuat. Ți-am îndeplinit dorința. Acesta e pe bune. E imaginea de pe invitație (n.r. de la nuntă și botez). „, i-a spus George fetiței. Ella cum a văzut tatuajul a și început să plângă în hohote pentru că ar vrea și ea.  „Vreau și eu așa!” Actorul a liniștit-o imediat și i-a spus că-i va desena și ei pe mână inima.

„Am știut din prima zi când l-am cunoscut”

Andreea Bălan se poate considera acum o femeie fericită și un om complet. Acesta și-a cunoscut iubirea vieții în anul 2014, la filmările pentru un videoclip de-al său.  Lucrurile între cei doi au mers lin, așa că acum au ajuns să își formeze of amilie destul de repede.

“Am știut din prima zi când l-am cunoscut pe George la filmarea clipului Rece, că el va fi tatăl copiilor mei. Abia după 6 luni ne-am găsit și după încă 6 am conceput-o pe Elluta? Mi-am dorit ca tatăl copiilor mei să fie implicat, devotat și iubitor și așa am simțit în acea zi că va fi George și nu m-am înșelat”
Andreea Bălan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI