Andreea Bălan și-a mărit familia. Nimeni nu se aștepta la acest anunț

Andreea Bălan și-a mărit familia. Nimeni nu se aștepta la acest anunț
Andreea Balan si-a marit familia. Nimeni nu se astepta la acest anunt

Andreea Bălan a făcut un anunț total neașteptat! Familia ei s-a mărit cu încă un membru. Fanii au aplaudat decizia cântăreței, care a precizat că a făcut acest lucru pentru cele două fetițe ale sale, Ella și Clara.

Fericire mare în familia Andreei Bălan. Fanii nu se așteptau la o așa veste

De puțin timp, familia Andreei Bălan mai are un membru extrem de drăgălaș și jucăuș. Vedeta a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, iar urmăritorii ei au asaltat-o imediat cu mesaje și felicitări.

Andreea Bălan este o mare iubitoare de animale. Așa se face că, recent, artista a adoptat o pisicuță. Animalul a fost primit cu drag în familia Andreei, de către cele două fetițe ale ei, Clara și Ella.

Vedeta are o dilemă

Familia celebrei cântărețe s-a mărit cu încă un membru. Pe o rețea de socializare, vedeta a anunțat că a adoptat o pisicuță, cu care fetițele ei să se joace atunci când simt nevoia. Însă, Andreea Bălan are o mare dilemă, așa că a cerut ajutorul fanilor din social media. Diva nu știe ce nume să-i pună felinei adoptate, motiv pentru care și-a rugat prietenii virtuali să vină cu sugestii.

“This sweet kitten has a home now, our home (n.r. – Această pisicuță scumpă are o casă acum, casa noastră). Pur și simplu am luat-o acasă pentru Ella și Clara. Ce nume sa ii punem?”, a precizat Andreea Bălan în dreptul unei fotografii în care apare cu animăluțul simpatic în brațe.

Ce sugestii a primit cântăreața

Admiratorii din spațiul virtual i-au sărit imediat în ajutor artistei noastre. Printre sugestiile propuse de aceștia s-au numărat Lara, Katia, Caramel sau Aaru.

“LARA – venit din numele fetitelor tale. Superb Andreea!!!”, este una dintre sugestiile primite de Andreea Bălan.

“Pune-i numele Katia” / “Te rog, pune-i numele Caramel” / “Aaru- înseamnă Love, Sun, Soul”, au completat internauții la poza Andreei în care apare cu pisicuța în brațe.

Andreea Bălan iubește din nou

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, însă relația nu a funcționat, deși au împreună două fetițe. Cei doi au ajuns la divorț, dar au continuat să țină legătura de dragul Ellei și a Clarei.

După o despărțire dureroasă, Andreea Bălan și-a regăsit iubirea și liniștea în brațele afaceristului Tiberiu Argint. Iar George Burcea s-a îndrăgostit de Viviana Sposub, pe vremea când ambii au participat la emisiunea Ferma de la PRO TV.

După multă suferință și greutăți, cântăreața este din nou fericită datorită iubitului ei, Tiberiu Argint, cel cu care a sărbătorit, recent, un an de relație.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI