Gestul Andreei Bălan de pe aeroport, observat imediat de fani. Mulți nu au fost de acord cu ea

Gestul Andreei Bălan de pe aeroport, observat imediat de fani. Mulți nu au fost de acord cu ea
Andreea Bălan și-a supărat fanii! Ce a făcut vedeta

Andreea Bălan a comis-o! Vedeta s-a decis să le spună fanilor totul despre un concert de-al ei susținut la Cluj, dar aceștia au observat un detaliu ce i-a supărat pe mulți oameni. Ce a putut să facă artista în aeroport?

Ce a făcut Andreea Bălan. Vedeta și-a supărat fanii

Andreea Bălan nu ratează vreun moment pentru a le spune fanilor totul despre cariera sa. În timp ce vedeta este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală, lucrurile se schimbă în momentul în care lansează o piesă nouă sau susține vreun spectacol.

Cântăreața reușește, de ani de zile, să se afle în atenția publicului și să bucure pe toată lumea cu melodiile sale. Încă de la primele apariții, pe când se afla în trupa Andre, Andreea Bălan a cucerit mulți români. Totuși, de această dată, ea și-a supărat admiratorii printr-un gest.

„Dragilor, suntem în aeroport, în București. Zburăm în Cluj pentru că avem spectacol. Sunt cu chitaristul meu, dansatoarele mele și Petrișor. Am dormit puține ore. 3 concerte…”, le-a transmis Andreea Bălan fanilor săi de pe Instagram.

Andreea Bălan nu a purtat masca de protecție în mod corespunzător. Detaliul observat

Andreea Bălan s-a filmat pe aeroportul din București, duminică, 31 august, dezvăluindu-le tuturor că o să plece spre Cluj pentru a susține un spectacol. Aceasta a ținut să le prezinte fanilor echipa ce o însoțește, dar, mulți au observat că ea nu purta masca în mod corespunzător.

Mai exact, masca de protecție nu acoperea perfect nasul artistei, în timp ce autoritățile au menționat, de foarte multe ori, că aceasta trebuie să acopere gura, dar și nasul, pentru a ne proteja de coronavirus. Astfel, dacă regula nu este respectată, putem fi expuși la pericol.

Amenzile sunt usturătoare. Cei ce sunt surprinși fără mască de protecție sau cei ce o poartă necorespunzător pot să ajungă să plătească între 500 și 2.500. Aceste amenzi pot să fie, totuși, contestate în instanță.

Artista, criticată de admiratori. Ce s-a văzut într-o fotografie publicată

Nu este prima oară când Andreea Bălan își atrage criticile fanilor. Recent, aceasta a publicat o fotografie din vacanța din Grecia, dar l-a decupat pe iubitul său, Tiberiu Argint. Mulți admiratori și-au dorit să știe de ce aceasta s-a decis să facă un asemenea gest.

„Cine este cel care te ține de mână?”, a scris un fan.

Între timp, alți fani i-au luat apărarea și au lăudat-o pentru faptul că își dorește să nu ofere prea multe detalii cu privire la viața ei amoroasă.

„Fii fericită și iubită, că meriți…apreciez discreția ta, așa se comportă o mămică desăvârșită.”, a scris un alt fan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI