Andreea Bălan se răzbună pe George Burcea. Îi dă lovitura de grație fostului său soț

Andreea Bălan se răzbună pe George Burcea. Îi dă lovitura de grație fostului său soț
Andreea Bălan pusă pe răzbunare

Scandalul din jurul divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea se pare că are o nouă dimensiune. Se știe că a avut loc deja prima înfățișare, numai că surse apropiate Andreei spun că aceasta pregătește o surpriză.

Andreea Bălan pusă pe răzbunare

Fiecare dintre cei doi au început să-și refacă viața, alături de câte un nou partener. Dar asta nu înseamnă că blonda Andreea Bălan se lasă cu una cu două. Surse apropiate vedetei spun că aceasta i-ar pregăti o mare surpriză pentru a doua înfățișare la tribunal. Andreea Bălan și George Burcea au decis să se despartă. Dar lucrurile nu s-au terminat așa cum și-ar fi dorit, poate amândoi.

Se pare câ nu a trecut ușor peste faptul că George Burcea ar avea o nouă relație, așa că, spun apropiații, Andreea vrea răzbunare. Situația dintre cei doi, și așa tensionată și plină de acuzații de-o parte și de alta, se pare că va lua un nou traseu. Sursele spun că noua situație va fi în defavoarea actorului Geoerge Burcea. Apropiații blondei spun că Andreea îl va taxa dur.

Faptul că va cere custodia completă a fetelor se știa deja, și pare a fi un pas previzibil, dar, mai nou, se pare că Andreea vrea să-l pună la plata retroactivă a pensiei alimentare pentru cele două fete. Și asta, conform surselor, este lovitura pe care Andreea vrea să i-o dea la următorea înfățișare la tribunal.

”Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau. Să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei.

(…) are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă. Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă.”, au declarat surse apropiate Andreei.

”Relaţia noastră era fracturată mai demult”

Multă lume nu știa de problemel cuplului Andreea Bălan și George Burcea, iar ceea ce s-a aflat ulterior, a șocat puțin. Într-un interviu acordat recent revistei ”OK Magazin”; Geoerge Burcea a decis să spună versiunea lui legtă de relați lor și despre căsnicie.

”Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o.

La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite..”, a declarat George Burcea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI