Andreea Bălan, primele declarații despre despărțirea de George Burcea! “Este adevărat” Ce se întâmplă cu fetițele lor

Andreea Bălan, primele declarații despre despărțirea de George Burcea

Divorțul Andreei Bălan de George Burcea face subiectul tuturor discuțiilor din ultima perioadă.  Din partea celor doi avem prea puține declarații, majoritatea fiind ambigue, din partea nașului Aurelian Temișan, de asemenea. Cu toate acestea, detalii despre cum se degradează relația protagoniștilor curg, iar acum și cu un sens, după ce artista a recunoscut  toate cele regăsite în presă.  Ce se întâmplă acum cu fetițele lor, Ella Maya și Clara Maria?

Andreea Bălan a făcut primele declarații despre despărțirea de George Burcea

Nimic nu avea să prevestească, în urmă cu două săptămâni, situația critică dintre Andreea Bălan și George Burcea. Din nefericire, deși fanii cuplului au crezut că este vorba despre zvonuri eronate, totul este adevărat , lucru confirmat acum de artistă, într-un mesaj postat pe contul său de Instagram. Cei doi nu mai sunt pe aceeași lungime de undă, iar rupturile între ei continuă. Inconvenientele ar fi pornit de la campania împotriva violenței  făcută de George și dusă spre extrem, din punctual solistei de vedere.

Actorul nu a dorit să se oprească doar la a împrăștia empatie și susținere victimelor, împărtășind și alte amintiri și regrete, lucru considerat de soția sa nedrept pentru fetele lor, acest lucru putându-le cauza în viitor.  Acestea ar fi fost zvonurile, care au devenit realitate, lucru confirmat de Andreea, pe contul ei de Instagram. Interpreta și-a început discursul mulțumind tuturor pentru susținere și mesaje frumoase, apoi a închis toate discuțiile de du-te-vino recunoscând că ”tot ce s-a scris în presă este adevărat”.

„E adevărat ce s-a scris în presă. Altceva nu pot să declar momentat. Ella și Clara trebuie protejate”

„Dragilor, va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase si de sustinere ?Le-am citit pe toate ❤️ Tot ce pot sa va spun, este ca ceea ce s-a scris in presa este adevarat. In rest, altceva nu pot sa declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie potejate. ??Va imbratisez cu drag?, mereu a voastra AB ???”, este mesajul solistei postat pe Instagram. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI