Motivul pentru care Andreea Antonescu, însărcinată în cinci luni, a zburat peste Ocean. Unde locuiește artista în America. EXCLUSIV

Motivul pentru care Andreea Antonescu, însărcinată în cinci luni, a zburat peste Ocean. Unde locuiește artista în America. EXCLUSIV
Motivul pentru care Andreea Antonescu, însărcinată în cinci luni, a zburat peste Ocean.

Andreea Antonescu a aflat că va deveni mamă pentru a doua oară după ce s-a întors de la show-ul „America Express”. În prezent, artista iubește din nou și își dorește să divorțeze cât mai repede de tatăl fetiței sale, care locuiește în America.

Motivul pentru care Andreea Antonescu a zburat peste Ocean

Cum cei doi s-au căsătorit în România, cel mai rapid divorț ar fi la un notar, pe cale amiabilă, doar că Traian Spak nu poate sta în România o lună, pentru a putea fi prezent atât la depunerea actelor, cât și la definitivarea divorțului, la termenul legal de 30 de zile.

Deși însărcinată în cinci luni, motiv pentru care și-a anulat și toate concertele, Andreea Antonescu a zburat peste Ocean și se află de ceva timp în America. Acolo unde, de altfel, locuiește și soțul său, tatăl fiicei sale, de care nu a apucat încă să divorțeze.

Traian Spak e ocupat cu afacerile și timpul nu-i permite să stea în România cel puțin o lună, pentru a desface la notar căsătoria sa cu Andreea Antonescu. Cum artista își dorește ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, mai ales că va deveni mamă, la iarnă, cei doi s-au pus la masa tratativelor, pentru a găsi o soluție.

„Andreea are o sarcină fără probleme, dar cu toate acestea se protejează cât poate, pentru a nu o pune în pericol. Nu avea în plan să plece în America, dar s-a decis instant, pentru că trebuie să-și rezolve problemele”, ne-a declarat o persoană apropiată artistei.

Are casă în Las Vegas

Artista locuiește în America în casa sa spațioasă din Las Vegas, chiar dacă se află în proces de divorț cu soțul său, Traian Spak.

„Am locuit în La primii cinci ani, dupa care m-am mutat în Vegas. Aici vremea este mult mai bună”, ne spunea artista, care de ani buni nu mai este obișnută cu iernile geroase din România.

De altfel, potrivit propriilor mărturisiri, în garderoba sa nu se găsesc și haine groase, de iarnă, asta și pentru că de fiecare dată, în acest sezon, era plecată din țară. Potrivit apropiaților, Andreea se gândește chiar să nască în America, dacă și actualul său iubit ar fi de acord.

Evită să intre în cazinouri

Deși s-a reîntâlnit cu soțul său, stabilit în America, și a petrecut timp cu acesta, de mai multe ori în acest an, de dragul fiicei lor, Andreea a precizat de fiecare dată când a avut ocazia că între ea și tatăl fetiței sale lucrurile sunt clare de mai bine de trei ani, de când au decis să se despartă.

„Cu Traian lucrurile sunt clare de acum trei ani! Țelul nostru este fericirea Siennei, statutul de părinți pentru ea nu ni-l va lua nimeni”, ne spunea artista.

Chiar dacă a locuit trei ani în Las Vegas, și încă merge în vizite acolo, Andreea Antonescu nu calcă prin cazinouri. Pe când era în vogă, cu trupa Andre, și a fost prima oară în Las Vegas, a jucat, a câștigat, dar apoi a pierdut tot. Și, de atunci, s-a lecuit:

„Am bagat 5 dolari, am câștigat 20 și apoi i-am pierdut pe toți. M-am frustrat și de atunci n-am mai riscat. Nu sunt omul riscului”.