Andreea Bălan, mesaj clar pentru George Burcea. “Poți să cazi în fața mea”

Andreea Bălan, mesaj clar pentru George Burcea. “Poți să cazi în fața mea”
Andreea Bălan, mesaj clar pentru George Burcea. “Poți să cazi în fața mea”

De câteva luni de zile Andreea Bălan și George Burcea  au decis să meargă pe drumuri separate. De atunci o serie de informații cutremurătoare au ieșit la iveală.

”Poți să cazi în fața mea”. Mesajul clar pentru George Burcea .

După despărțire situația dintre cei doi a degenerat, iar Andreea deranjată de jignirile aduse de acesta la adresa ei, a decis să-i blocheze accesul pe contul fiicei lor. Astfel, actorul a început un război pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan a reușit să treacă peste perioada grea prin care a trecut. Aceasta are o nouă relație, iar acum a lansat o piesă care are la bază vindecarea rănilor emoționale. ”Nu mai doare” se intitulează noua melodie.

Andreea a venit cu o nouă surpriză pentru fani

După ultimele piese lansate după despărțire, ”Inimă de fier” și ”Am crezut în basme”, Andreea Bălan a venit cu o nouă surpriză pentru fani.

„Întotdeauna mi-am dorit să ies din zona de confort și să încerc să mă autodepășesc, să trec peste orice obstacol, să fac lucruri deosebite și să surprind. „Nu mai doare” reprezintă un alter ego, o parte din mine care se simte mai puternică după experiențele avute și pregătită să meargă mai departe.

Mi-a plăcut mult viziunea Roxanei Paulică și a lui Vlad Roșca și modul în care au știut să pună în valoare acea latură. Mi-am propus ca împreună cu ei să conturez o poveste emoțională, pe care să o prezint prin muzică. Piese precum „Inimă de fier” și „Am crezut în basme” reprezintă pașii către vindecare și fericire și cu siguranță vor urma și alte povești’, a declarat Andreea Bălan.

Cu toate că încă nu s-au afișat împreună și nici nu au făcut vreo declarație cu privire la relația lor, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au fost surprinși prima oară împreună la malul mării de către paparazzi Cancan, iar acum par să fi plecat într-o nouă escapadă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI