Andreea Bălan a dat vestea cea mare. Anunțul categoric făcut de artistă

Reacția Andreei Bălan, după ce s-a spus că a cerut eliminarea lui George Burcea de la Ferma. De ce l-a sunat pe producător

Andreea Bălan iubește din nou și nu se mai ascunde! După o perioadă foarte grea din viața ei, când s-a despărțit de tatăl fetițelor sale, George Burcea, vedeta zâmbește din nou. Are o relație cu un tânăr om de afaceri, chiar dacă nu a recunoscut-o oficial.

Andreea Bălan și noul său iubit nu se mai ascund

Andreea Bălan și Tudor Argint aproape că nu se mai ascuns și își trăiesc povestea de iubire, care începe să aibă din ce în ce mai multe capitole. Chiar dacă nu au recunoscut că au o relație de iubire, ultima escapadă nu mai lasă loc de interpretări, mai ales după ce au postat fotografii în mediul online.

Aflați pe o ambarcațiune, Andreea Bălan a scris „Atenție la tribord”, iar noul iubit „Atenție la babord”, îndreptând degetele arătătoare unul spre celălalt.

Andreea Bălan și noul său iubit nu se mai ascund
Andreea Bălan și noul său iubit nu se mai ascund

Au postat fotografii pe rețelele de socializare cu mesaje asemănătoare

”Merg prin viață cu o dorință arzătoare să învăț, să mă schimb și să evoluez. Sunt mereu deschisă la nou, sunt pozitivă si indiferent de ce îmi oferă viața, văd partea plina a paharului. Sunt încrezătoare în propriile forțe și totodată cred în oamenii pozitivi din viața mea”, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Instagram!

În timp ce Andreea Bălan se bucura de dragoste, liniște și peisaje de vis, fostul soț, tatăl fetițelor ei posta cam în același timp story-uri cu fetițele lor în timp ce se jucau, semn că Ella și Clara erau în îngrijirea lui. Dacă Andreea Bălan înforește pe zi ce trece, presa scrie că George Burcea se află la un pas de faliment, mai ales după c tânărul actor nu a mai urcat pe scenă de când România a fost atinsă de infecția de coronavirus, iar teatrele au fost închise.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI