Andreea Bălan, martoră la explozia Rafinăriei Petromidia. Ce susține că s-a întâmplat

Andreea Bălan, martoră la explozia Rafinăriei Petromidia. Ce susține că s-a întâmplat
Andreea Bălan, în alertă. A văzut tot ce s-a întâmplat la Rafinăria Petromidia

Explozia de la Rafinăria Petromidia din Năvodari a șocat o țară întreagă. În timp ce foarte mulți oameni se aflau pe litoral în momentul în care s-a petrecut incidentul, se pare că Andreea Bălan era și ea acolo și a oferit informații interesante pentru români.

Andreea Bălan a trecut prin clipe de coșmar. Vedeta a fost martoră la explozia Rafinăriei Petromidia

Vacanța s-a transformat în coșmar pentru Andreea Bălan! Cântăreața și-a dorit să își ducă fiicele pe plajă, în Mamaia, pentru a se relaxa, dar nu se aștepta să fie martoră la explozia de la Rafnăria Petromidia din Năvodari. Vedeta le-a povestit fanilor prin ce clipe crunte a trecut.

Andreea Bălan se afla pe litoral pentru a participa la un eveniment. Pentru că este o mămică foarte dedicată, aceasta și-a luat și cele două fiice, Clara și Ella. Alături de ele a fost și Aurelian Temișan. Cei patru își doreau să se relaxeze, dar au tras o sperietură de zile mari.

Ce s-a întâmplat, de fapt, la explozie. Andreea Bălan a spus totul

Cântăreața a documentat tot ce s-a întâmplat în Mamaia în momentul în care explozia din Năvodari a avut loc. Aceasta a postat mai multe fotografii de la fața locului, explicând că toate persoanele ce se aflau pe plajă nu înțelegeau ce se întâmplă și de ce este mult fum.

„A explodat ceva, nu știm ce. Toată lumea de pe plajă se uită și nu înțelegem nimic, ce eacolo și de ce a explodat și de ce acest fum. Este foarte, foarte mult fum!”, a zis Andreea Bălan pe InstaStory.

Incendiul de la Rafinăria Petromidia a speriat românii. Cum au acționat autoritățile

Incendiul de la Rafinăria Petromidia a izbuncnit astăzi, 2 iulie, la ora 12:16, în județul Constanța, localitatea Năvodari. După primirea apelului, pompierii au ajuns la fața locului în aproximativ 8 minute și au constatat că incendiul se manifesta cu degajări mari de fum și flacără deschisă.

Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție ce se referă la suplimentarea resurselor medicale la fața locului și au fost căutate persoanele surprinse în acest accident. Printre ele se regăsesc 2 oameni cu arsuri de 45%, respectiv 35%, pe suprafața corpului.

Persoanele au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgență București cu 2 elicoptere SMURD. Mai mult, există alte două persoane cu diverse traumatisme ce primesc îngrijiri și o persoană cu arsuri minore ce a refuzat să fie transportată la un centru de îngrijire. Din păcate, o persoană dispărută a fost găsită decedată după acest eveniment tragic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI