04 apr. 2024 | 14:44

Andreea Bălan își spune povestea în primul concert la Sala Palatului. Pregăteşte mari surprize pentru fani: “Îmi îndeplinesc un vis” EXCLUSIV

Monden
Andreea Bălan își spune povestea în primul concert la Sala Palatului. Pregăteşte mari surprize pentru fani: “Îmi îndeplinesc un vis” EXCLUSIV

Andreea Bălan se pregătește intens pentru primul concert pe care îl va susține la Sala Palatului, intitulat “Povestea sufletului meu”, o poveste despre viața și dragoste, despre putere și supraviețuire, despre vindecare și iertare. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, artista ne-a spus că proiectul era în plan dinainte de pandemie, doar că lucrurile au fost amânate. Profesionistă și perfecționistă totodă, Andreea a demarat pregătirile aferente show-ului grandios, costumele fiind comandate în Thailanda, Anglia și Rusia. Bălan va avea invitați speciali, care îi vor fi alături pe scenă. Un moment de suflet va fi cel alături de fetele ei, Ella și Clara, care îi calcă pe urme în privința muzicii.

Andreea Bălan: “Voi prezenta toate capitolele vieții mele în muzică”

Andreea Bălan a făcut anunțul pe rețelele de socializare urmă cu 2 zile despre spectacolul pe care îl va susține la Sala Palatului, iar primele 200 dintre cele mai scumpe bilete s-au epuizat ca pâinea caldă, pentru că fanii artistei și-au dorit privilegiul de a avea parte de o întâlnire cu ea după concert.

“Este un vis pe care îl am de câțiva ani, am vrut să îl fac înainte de pademie, a venit pandemia și ne-am oprit cu toții și apoi până am reluat activitatea a durat ceva și în sfârșit sunt fericită că îmi îndeplinesc acest vis pe 16 octombrie la Sala Palatului, se numește Povestea sufletului meu și este un show emoționant.

Pe lângă toate giumbușlucurile mele spectaculoase pe care le fac pe scenă, muzică, dans, costume, coregrafii, de data aceasta o să prezint o poveste prin muzică, voi prezenta toate capitolele vieții mele în muzică”, a declarat, pentru Playtech Știri, Andreea Bălan.

Citește și: Andreea Bălan a rămas blocată în afara casei: ‘E trecut de miezul nopții’. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Andreea Bălan: “Eu am cântat la Iuliana Beregoi la Sala Palatului și acum e rândul ei să cânte la mine”

Jurata de la Te cunosc de undeva va avea alături invitați speciali care vor urca pe scenă și vor cânta și încânta publicul. Sunt artiști talentați și iubiți. Printre ei se numără și Aurelian Temișan, colegul ei din show-ul trasformărilor de la Antena 1, dar și nașul Clarei, mezina familiei.

“În primul rând o am pe Iuliana Beregoi care îmi este foarte dragă. Eu am cântat la ea la Sala Palatului și acum e rândul ei să cânte la mine.

O am pe Mira, Jo, Liviu Teodorescu și Jo sunt acum la Te cunosc de undeva și fac o echipă senzațională și bineînțeles nașul Temi. Mereu mă sfătuiesc cu el și este nelipsit la petrecerile familiei”, ne-a spus Andreea Bălan.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fiicele ei, Ella și Clara, au o afinitate pentru muzică și deja îi calcă pe urme celebrei lor mame, ambele frecventând o școală de muzică. “Da, voi cânta și cu fetele mele”, a adăugat ea.

Costumele pentru show-ul de la Sala Palatului sunt comandate în Thailanda, Rusia și Anglia

În playlistul concertului vor fi cele mai frumoase și cele mai cunoscute melodii ale artistei de la începuturi până în prezent. De asemenea, Andreea își va surprinde publicul cu coregrafii și costume inedite, oferind, ca de fiecare dată, un show complet și complex.

„Costumele vor fi foarte spectaculoase, o parte sunt comandate în Thailanda, o parte sunt comandate în Rusia, o parte în Anglia.  Deja am început să lucrăm la grafică și cum o să arate, va fi ceva spectaculos. Am mari emoții.

Mă bucur că am început din timp, mai sunt 6 luni, s-au și vândut biletele de la Golden Vip care au inclusă întâlnirea cu mine de după concert”, a precizat Andreea Bălan.

Citește și: Andreea Bălan şi Victor Cornea, petrecere cu fast pentru Clara. Cadoul emoţionant primit de cei doi îndrăgostiţi

PlaySport
E aproape ILEGAL de fierbinte! S-a iubit nebunește cu Ronaldo și nu s-a știut absolut nimic până acum! Dezvăluie TOT din relație. Cum a agățat-o Cristiano
Ego.ro
Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți
Stirile PROTV
Declarație comună: Rusia și China avertizează împotriva războiului nuclear și convin să extindă exercițiile militare
EVZ.ro
Mulți români cultivă roșii, dar fac o mare greșeală. Trucul care ajută pentru tomate perfect coapte
Digisport.ro
Adio! Louis Munteanu a făcut anunțul
Adevarul
Superbacteriile care fac șah-mat sistemul medical. Omenirea este tot mai vulnerabilă în fața microorganismelor
BZI.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Viva.ro
Scandalul uitat dintre Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan: „Toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să...”
Impact.ro
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Stiri din Lume
AMANTELE care au devenit NEVESTE! Ele au DISTRUS căsniciile barbaților celebri din România
Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Fenomene meteo care au devastat Europa ajung în România. Este alertă totală la nivel național
EVZ.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
S-au stabilit regulile obligatorii. Decizia a venit astăzi direct de la vârful UE
Capital.ro
Românii vor putea să-și calculeze singuri pensiile. Şeful Casei de Pensii: "Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial"
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, bagă spaima în români
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața grădinii ZOO. Ce poate fi
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro