Andreea Bălan, însărcinată pentru a treia oară cu George Burcea? Cine a dat-o de gol

Andreea Bălan, însărcinată pentru a treia oară cu George Burcea

Andreea Bălan ar putea fi însărcinată pentru a treia oară cu George Burcea? Ar fi o lovitură de teatru, care probabil ar schimba radical relațiile dintre cei doi soți, care nu se înțeleg foarte bine în ultima perioadă. O nouă sarcină poate i-ar apropia din nou, iar semnalele au fost deja lansate.

Andreea Bălan, însărcinată pentru a treia oară cu George Burcea?

Scandalul dintre Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea, se pare că s-a mai domolit, mai ales după ce bărbatul a părăsit deja domiciliul conjugal, iar cei doi par să se fi obișnuit cu ideea despărțirii, chiar dacă au două fetițe împreună. Dar dacă barza le-ar mai aduce unul?

Cea care a dat semnalul a fost fiica cea mare a Andreei Bălan, Ella, în vârstă de numai 4 anișori, care a dat-o de gol pe cântăreață. Vedeta petrece cât de mult timp poate alături de cele două fetițe ale sale, Ella și Clara. Așa s-a întâmplat recent, când mămica Andreea Bălan a petrecut ceva timp de calitate cu fiica sa cea mare, Ella, timp în care micuța a spus că mama ei este însărcinată.

Andreea Bălan, însărcinată pentru a treia oară cu George Burcea
Andreea Bălan, însărcinată pentru a treia oară cu George Burcea

„Elluța m-a întrebat dacă mai am bebe. Nu mai am bebe în burtică! Și Clărița a fost bebe, în burtică!” a spus Andreea Bălan, cu zâmbetul pe buze. „Acum iese un bebe! Nuuu, mai ai bebeee, ai un bebe în burtică!” a spus fiica cea mare a vedetei, extrem de încântată de idee, dar și foarte sigură. O fi simțit că va mai avea un frățior sau poate tot o surioară? Timpul ne va spune!

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit recent. Chiar dacă au negat în presă zvonurile unui posibil divorț, cei doi au fost nevoiți să recunoască situația, mai ales că George Burcea a fost fotografiat în tmp ce-și căra bagajele din casa Andreei Bălan. Actorul ss-a mutat de ceva timp împreună cu un prieten și nu pare dispus să mai audă de Andreea Bălan, chiar dacă vedeta a spus în presă că l-ar putea ierta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI