Andreea Bălan, fotografie din intimitate alături de Tiberiu Argint. Ce fac vedeta și iubitul ei seara

Andreea Bălan, fotografie din intimitate alături de Tiberiu Argint. Ce fac vedeta și iubitul ei seara
Andreea Balan, fotografie din intimitate alaturi de Tiberiu Argint

Dragostea plutește în aer, iar Andreea Bălan simte cel mai bine acest lucru. Jurata de la Te Cunosc de Undeva și actualul ei iubit Tiberiu Argint s-au afișat, pentru prima dată, împreună pe rețelele sociale. Ce fac vedeta și iubitul ei seara. Acum s-a văzut.

Andreea Bălan, fotografie din intimitate alături de Tiberiu Argint

Cea mai cunoscută dansatoare și coregrafă a României trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de actualul ei partener, Tiberiu Argint. De când s-a despărțit de George Burcea, Andreea Bălan și-a regăsit liniștea în brațele iubitului ei de acum. Acesta se înțelege foarte bine și cu fetițele artistei, Ella și Clara. Jurata de la Te Cunosc de Undeva se înțelege și ea, la rândul ei, foarte bine cu familia lui Tiberiu Argint, în special cu sora acestuia, prezentatoarea Sonia Argint.

După ce și-au oficializat povestea de iubire în mediul online, la aproape un an de zile de când s-a înfiripat ceva între ei, acum Andreea Bălan a dus relația la nivelul următor, spre bucuria fanilor de pe Instagram. Artista a postat prima fotografie în care apare alături de iubitul ei Tiberiu Argint, iar admiratorii săi au înnebunit când au văzut.

Jurata de la Te Cunosc de Undeva și tânărul afacerist au postat aceeași fotografie, în același timp, pe InstaStories spre deliciul internauților care au sesizat imediat acest lucru. După cum se poate observa în imagini, cei doi se bucură de o seară relaxantă de filme în intimitatea căminului.

Andreea Bălan ar putea ajunge, din nou, la altar foarte curând

Soarele a răsărit, într-un final, și pe strada Andreei Bălan, care trăiește, în prezent, cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Sunt tineri, sunt frumoși și se iubesc precum doi adolescenți. Relația dintre jurata de la Te Cunosc de Undeva și Tiberiu Argint avansează glorios, pe zi ce trece, iar fanii abia așteaptă să o vadă pe frumoasa artistă cum îmbracă, din nou, rochia de mireasă.

Chiar dacă cei doi amorezi nu au deschis acest subiect până acum, cel puțin în mod public, foarte mulți dintre urmăritorii fostei soții a lui George Burcea sunt de părere că blondina și fratele Soniei Argint se vor căsători, într-un viitor apropiat.

„Cu toții greșim în viață, important este să fii tolerant și să îți dai seamă că dacă tu ai defecte și persoana de lângă tine are defecte. Totul trebuie să fie cu sufletul și atunci va merge. Nu, nu mă mărit. Evident că la un moment dat, peste nu știu câțiva ani buni, da, de ce nu?! Da, sunt îndrăgostită”, a declarat Andreea Bălan, acum ceva vreme, la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI