Andreea Bălan, din nou singură? Mesajul uimitor după vacanța petrecută cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan, din nou singură? Mesajul uimitor după vacanța petrecută cu Tiberiu Argint

Deși se află între ape, procesul cu George Burcea fiind încă pe rol, Andreea Bălan este singură, de nimeni nu depinde, așa că cele petrecute pe litoral, weekend-ul trecut, nu o conduc spre o ipostază ingrată. Cu toate acestea, pare că escapada de la malul mării nu a fost îndeajuns pentru a trece la un alt nivel, căci solista tot singură apare pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan, fără confirmări. Starea civilă a rămas neschimbată pe Facebook după vacanța cu Tiberiu Argint

Până la vârsta de 36 de ani, Andreea Bălan a trecut printr-o logodnă, pe când avea 20 de ani, trădări, infidelități și divorț. După toate acestea, iubește din nou. 5 luni au trecut de la despărțirea de tatăl fetițelor ei, George Burcea, iar solista arată lumii că există viață după scandalurile conjugale. Aceasta nu doar că a fost surprinsă la distracție, în Vama Veche, ci a fost și fotografiată în compania lui Tiberiu Argint, fratele vedetei TVR Sonia Argint.

În filmarea realizată de cei de la CanCan se vede o Andreea implicată în momente tandre. De altfel, cei doi și-au șoptit vorbe dulci în ureche toată noaptea, s-au sărutat și strâns în brațe unul pe celălalt.  Însă, deși ambii au imagini, pe lângă cele de paparazzi, imortalizate în aceeași noapte, pe conturile de socializare, niciunul dintre ei nu a dorit să comenteze informațiile apărute în presă despre relația lor.

Astfel, aflați acum sub lupă publicului, se caută detalii. Unul dintre ele: vedeta are trecut în dreptul ”relației”, pe Facebook, că este singură, semn că nu se grăbește să-și confirme legătura cu Tiberiu Argint.

Andreea Bălan și George Burcea își văd separat de viețile lor, deși la Judecătoria Buftea procesul de divorț este pe rol. Cei doi sunt încă uniți de cele două fiice, Clara Maria și Ella Maya.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI