Nimeni nu se aștepta la asta! Reacția lui George Burcea, după ce Andreea Bălan s-a afișat cu noul iubit

Nimeni nu se aștepta la asta! Reacția lui George Burcea, după ce Andreea Bălan s-a afișat cu noul iubit
EXCLUSIV Pentru câți bani a semnat George Burcea cu PRO TV. Suma pentru care fostul soț al Andreei Bălan a plecat de la Antena 1

Andreea Bălan are și un nou iubit, cu toate că încă nu este divorțată de George Burcea. Reacția soțului oficial nu a întârziat însă să apară, iar noi avem toate detaliile.

Reacția lui George Burcea, după ce Andreea Bălan s-a afișat cu noul iubit

Weekendul trecut, Andreea Bălan a profitat de vremea frumoasă, dar și de faptul că nu are concerte, pentru a da o fugă la mare cu buna sa prietenă, Andreea Antonescu. Însă ceea ce părea o simplă escapadă cu fetele la mare, a scos la iveală, de fapt, o minivacanță cu iz amoros. Astfel că Andreea Bălan a fost fotografiată sărutându-se și îmbrățișându-se cu un bărbat, altul decât cel care îi este soț.

Bărbatul care pare să îi vindece sufletul se numește Tiberiu Argint, are 36 de ani și veleități de om de afaceri. Relația dintre ei ar fi început în urmă cu trei săptămâni, iar cea care i-ar fi cuplat este chiar cealaltă jumătate a trupei Andre, Andreea Antonescu. Chiar dacă sunt abia la început de drum, relația celor doi pare să progreseze cu pași mici, dar siguri.

Nu a fost deranjat

Vestea că Andreea Bălan și-a refăcut viața cu un alt bărbat a fost una destul de șocantă pentru cei care cunosc cât de mult a suferit aceasta după ce George Burcea a anunțat-o că nu o mai iubește și își dorește divorțul.

„Nu prea discută el despre astfel de lucruri, mai face comentarii, dar în treacăt. Însă, vă asigur că George nu este deranjat de faptul că Andreea își reface viața. El și-a asumat o decizie și nu se mai întoarce din drum. Acum, nici nu putem spune că sare în sus de bucurie, să nu fim ipocriți. Este imparțial și, cumva, îi convine ca Andreea să se îndrăgostească din nou pentru că își va recăpăta fericirea și bucuria. Astfel, poate se mai îmblânzește și mai renunță la ostilități. În plus, dacă Andreea este fericită, și fetițele vor fi mai vesele”, au declarat surse din anturajul actorului pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI