06 mart. 2023 | 21:31

Andreea Bălan, dezvăluire surprinzătoare despre America Express. Vedeta nu a mai putut ține acest lucru în ea

Emisiuni TV
Andreea Bălan, dezvăluire surprinzătoare despre America Express. Vedeta nu a mai putut ține acest lucru în ea
Andreea Bălan, dezvăluire surprinzătoare despre America Express

Cu toate că și-a petrecut o mare parte a vieții în lumina reflectoarelor, publicul de la noi din țară are acum ocazia să descopere o cu totul altă latură a artistei. Recent, Andreea Bălan a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre America Express. Vedeta și-a deschis sufletul înainte de difuzarea unei noi ediții a realiy show-ului de la Antena 1.

Andreea Bălan, dezvăluire surprinzătoare despre America Express

De la Andre până la participarea la America Express, Andreea Bălan și-a trăit cea mai mare parte a vieții în spațiul public. A crescut în lumina reflectoarelor, a iubit, a suferit, a fost trădată, și-a construit o carieră fabuloasă atât pe scenă cât și în televiziune, a devenit mamă și a dus o luptă cumplită pentru propria viață. Acum, în reality show-ul de la Antena 1, vedeta se lasă descoperită de români într-o cu totul altă lumină.

Cu puțin timp înainte de difuzarea ediției de luni, 6 martie 2023, a emisiunii, artista a publicat un mesaj emoționant și neașteptat pe o platformă de social media. Andreea Bălan vorbește despre imaginea de femeie „de oțel” ce este aproape imposibil de doborât, amintind că forța de care dă mereu dovadă este rezultatul loviturilor grele pe care le-a primit în ultimii ani. Cu toate astea, punctează ea, „a fi puternic nu înseamnă că nu simți”:

„Stiu, pare ca sunt de otel si ca nimic nu ma doboara.
Asa e, nimic nu ma MAI doboara, deoarece viata mi-a dat atat de multe lovituri din care a trebuit sa ma ridic si sa merg mai departe (indiferent de ceea ce am simtit), incat am devenit puternica ca sa pot face fata vietii.
Dar a fi puternic, nu inseamna ca nu simti…
Mereu am simtit, profund, toata pleiada de emotii si de sentimente, doar ca am invatat in timp, cu fiecare lovitura, sa nu mai arat.
Si asa cred ca suntem, sau devenim foarte multi dintre noi.
Ne nastem inocenti, sensibili, iubitori si fara sa vrem, la fiecare lovitura devenim mai reci, mai indiponibili emotionali si mai duri atat cu noi cat si cu cei din jur.
Dar… in adancul sufletului toti simtim si toti vrem iubire, sa iubim, sa fim iubiti si acceptati asa cum suntem.
Iar eu sunt un om fooarte sensibil si empatic, doar ca, foarte putini oameni m-au vazut vulnerabila si cu sufletul in palme.
Am scris aceste randuri pentru copilul interior caruia noi insine trebuie sa ii dam validare si sa nu mai asteptam din exterior”, a scris Andreea Bălan.

„Nu am avut când”

Participarea la America Express, spune vedeta Antena 1, reprezintă pentru ea o altă etapă în transformarea sa personală. Experiențele de neuitat de peste ocean i-au dat ocazia să se joace, să trăiască emoții pe care și-ar fi dorit să le aibă și în anii copilăriei:

„America Express reprezinta inca o caramida in transformarea mea ca om.
Mi-a placut sa ma joc acolo, sa fac poate, ceea ce mi-as fi dorit in copilarie si nu am avut cand.
Am facut fata stresului din concurs tocmai pentru ca sunt puternica si totodata sensibila si am invatat sa arat vulnerabilitatea mea.
Nu pierdeti noul episod azi la 20.30”, a încheiat artista.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Meghan îl duce pe Harry în Nigeria, în căutarea rădăcinilor familiei sale
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Capital.ro
Horoscop 11 mai 2024. Berbecii iau o decizie importantă, Scorpionii au un moment de sinceritate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Șeful Casei de PENSII, ANUNȚ despre PENSII. Se FACE și a DOUA recalculare. VIN PRIMELE decizii
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1