Andreea Bălan, desființată de admiratori. Ce au observat fanii: au asemănat-o cu Bianca Drăgușanu

Andreea Bălan, desființată de admiratori. Ce au observat fanii: au asemănat-o cu Bianca Drăgușanu
Schimbare vizibilă. Andreea Bălan şi-a mărit buzele, spre surprinderea fanilor

De când a început o relaţie cu Tiberiu Argint, Andreea Bălan radiază. Mereu cu zâmbetul pe buze şi optimistă, jurata de la “Te cunosc de undeva!” a mai bifat o schimbare uşor de observat. Din păcate, fanii acesteia nu au fost deloc încântaţi.

Andreea Bălan a fost dur criticată de fani pentru felul în care arată

Dacă în urmă cu aproape un an, Andreea Bălan vorbea, cu lacrimi în ochi, despre divorţul de George Burcea, iată ca vedeta este, din nou, fericită. Iubită de Tiberiu Argint, aceasta şi-a făcut curaj să apeleze la medicii esteticieni. Deşi nu este pentru prima oară când face asta, jurata de la “Te cunosc de undeva!” nu a recunoscut decât rinoplastia, nu şi mărirea sânilor.

Cântăreaţa a postat, de curând, câteva fotografii de la filmările show-ului de pe Antena 1 iar fanii au observat imediat că aceasta şi-a mărit buzele considerabil. Din păcate, fanii nu au reacţionat prea bine, spunând că a exagerat. Mai mult, unul dintre internauţi a acuzat-o că a apelat la acelaşi medic ca Bianca Drăgușanu.

“Deci NU am recunoscut-o! Arată bine, doar că şi-a pierdut toate trăsăturile de la mama natură”. “Nu te schimbă pentru nimic în lume ești frumoasă și finuţa fără botoxuri și alte lucruri inutile”. “Păcat de tine! Şi fără machiaj erai frumoasă. Acum nu te mai recunosc, ai stricat tot”. “Ai același doctor ca Bianca Drăgușanu? Semnați foarte tare”, sunt doar câteva comentarii.

Desigur, au fost şi admiratori care au dorit să o felicite pentru curaj şi să îi transmită că este o femeie foarte frumoasă. Vezi mai multe imagini în galeria foto!

Schimbare vizibilă. Andreea Bălan şi-a mărit buzele, spre surprinderea fanilor
Schimbare vizibilă. Andreea Bălan şi-a mărit buzele, spre surprinderea fanilor

Andreea Bălan, divorţ dureros de George Burcea

Deşi au anunţat despărţirea din iarnă, se pare că Andreea Bălan şi George Burcea nu au semnat încă actele de divorţ. În plus, cei doi se “înţeapă” în declaraţii cu fiecare ocazie. Dacă artista şi-a găsit iubirea în braţele lui Tiberiu Argint, actorul este îndrăgostit nebuneşte de Viviana Sposub, cea pe care a întâlnit-o la emisiunea “Ferma” de pe Pro TV.

”Sentimente nu mai există. Ei mai sunt împreună doar în acte, pentru că Andreea își dorește custodie exclusivă pentru fetițe. Însă ea nu-l mai iubește pe George, tot ce s-a întâmplat între ei a făcut-o să spună stop.

Până acum, se tachinau, ea a mai ieșit să spună cât a suferit și toate cele. Dar acum nu mai este interesată de el ca bărbat. Este fericită cu Tiberiu și chiar spune că se bucură că George are o relație stabilă cu o fată așa frumoasă.
Chiar speră ca Viviana să-l schimbe, să redevină cel care era înainte, pentru că el e un om bun, dar care s-a pierdut pe drum. Ea chiar ne-a zis că speră ca Viviana să înțeleagă că nu are nimic cu ea, nici nu o cunoaște. Nu e geloasă pe ea, ba chiar se bucură că sunt împreună”, a declarat o sursă apropiată artistei, pentru Fanatik.