04 apr. 2024 | 20:21

Andreea Bălan, declarații despre nunta cu Victor Cornea. Ce ar vrea să fie diferit, nu i-a plăcut asta la cea cu Burcea: „Eram în altă perioadă”

Monden
Andreea Bălan, declarații despre nunta cu Victor Cornea. Ce ar vrea să fie diferit, nu i-a plăcut asta la cea cu Burcea:
Andreea Bălan, despre nunta cu Victor Cornea. Cum ar organiza evenimentul, comparativ cu cel la care s-a căsătorit cu Borcea.

Andreea Bălan a făcut noi declarații despre nunta cu Victor Cornea. Vedeta TV ar dori ca evenimentul să fie organizat diferit față de cel în care s-a căsătorit cu primul său partener de viață, tatăl fiicelor sale. Blondina a spus ce ar vrea să schimbe. „Eram în altă perioadă”. Foto

Andreea Bălan și Victor Cornea, din ce în ce mai îndrăgostiți

Cântăreața Andreea Bălan și jucătorul de tenis Victor Cornea formează un cuplu din iunie 2023. Cel puțin, în mod oficial, fiindcă nimeni nu știe când s-au cunoscut cei doi într-adevăr. Cert este că relația avansează rapid, iar în spațiul public se vorbește deja despre concretizarea relației prin mariaj.

În cea mai recentă intervenție pentru presa din România, Andreea Bălan a vorbit despre cum ar vrea să aibă loc evenimentul care, cel puțin pentru copiii săi, contează mult. Vedeta TV a precizat că fiica ei mai mare, Ella, a întrebat-o deseori dacă se va căsători cu iubitul ei.

Victor Cornea și Andreea Bălan/ Sursă: Facebook

Ce ar face diferit Andreea Bălan la nunta cu Victor Cornea, comparativ cu cea cu Borcea

Andreea Bălan a dezvăluit că ar vrea să schimbe unele lucruri la nunta cu Victor Cornea față de cea pe care a avut-o cu Borcea, tatăl celor două fiice ale sale. Vedeta TV a dezvăluit că evenimentul din trecut s-a produs în mult zgomot, fiindcă era într-o perioadă diferită, și că ar vrea, acum, ceva mai liniștit.

În privința locației, Andreea Bălan a precizat că ar alege să închirieze un spațiu la mare, pe plajă, nunta fiind astfel una mai relaxată. La evenimentul intim nu ar vrea să fie prezente multe persoane, ci doar cele apropiate de sufletul său, potrivit declarațiilor de la Antena Stars.

Vedeta are totul pus la punct în planurile sale: locație, număr de invitați și stil

„Pe o plajă, la mare. Mai departe să fie. Doar pe cei apropiați i-aș vrea (n.r. – la nuntă). Aș vrea ceva foarte restrâns, pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiații”, a spus Andreea Bălan.

Ce spun utilizatorii online despre controversatul cuplu

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea este una dintre cele mai controversate din showbizul românesc și puțini sunt cei care cred cu adevărat în ea. Blondina și jucătorul de tenis spun că ceva spiritual, suprem, peste om i-a legat, de fapt. S-au cunoscut pe internet – de acolo a pornit totul.

Între Andreea Bălan și Victor Cornea este o diferență de vârstă de zece ani, ea fiind mai mare decât el, detaliu ce a stârnit multe comentarii în spațiul public. Unii spun că se potrivesc și chiar seamănă, în timp ce alții spun că relația de iubire nu va ține mult timp.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Taxa obligatorie de la 30 SEPTEMBRIE. S-a dat ordinul direct de la Guvern
Capital.ro
Câte calorii are, de fapt, un mic. Medic: ”Așa vă dați seama că este un mic bun!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro