Andreea Bălan, decizie majoră. A ajuns acasă la noul iubit. Ce s-a întâmplat

Andreea Bălan, decizie majoră. A ajuns acasă la noul iubit. Ce s-a întâmplat
Andreea Bălan, decizie majoră. A ajuns acasă la noul iubit. Ce s-a întâmplat

Până la vârsta de 36 de ani, Andreea Bălan a trecut printr-o logodnă, pe când avea 20 de ani, trădări, infidelități și un divorț. După toate acestea, iubește din nou, se zvonește că de trei săptămâni. Iar cum în dragoste și în război totul este permis, cântăreața s-a dus cu capul înainte…la casa noului iubit, cel puțin asta dau de gol detaliile din ultimele fotografii postate de aceasta pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan, detaliile care o dau de gol. Artista, acasă la noul iubit

Andreea Bălan a fost surprinsă recent în Vama Veche, unde și-a găsit pereche. Cântăreața a fost surprinsă de fotoreporteri în brațele lui Tiberiu Argint, fratele vedetei TVR Sonia Argint. Cei doi și-au șoptit vorbe dulci în ureche toată noaptea, s-au sărutat și s-au strâns în brațe, apoi s-au retras pe plajă, unde au fost implicați în alte momente tandre.

Însă, deși imaginile cu cei doi au circulat, în plus ambii punându-și și fotografii din acea seară, din acel loc, niciunul dintre ei nu a dorit să comenteze informațiile apărute în presă despre relația lor. Astfel, aflați sub lupa publicului, se caută detalii.

Unul dintre ele, fundalul. În ultima imagine publicată pe rețelele de socializare, Andreea Bălan apare pe același scaun, în același decor, cu aceeași gresie, cât și tablouri de pe pereți precum cele din casa iubitului ei.

Cine este Tiberiu Argint?

Conform informațiilor publicate pe conturile sociale, Tiberiu a urmat Școala Germană Hermann Oberth din București, apoi Colegiul Tehnic de Arhitectură ”I. N. Socolescu”, în final absolvind cursurile Universității de Arhitectură din București. Tânărul are o afacere în domeniul designului interior și este manager de vânzări la ”Bang&Olufsen“, o companie daneză care proiectează şi produce aparate audio, televizoare şi telefoane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI