28 nov. 2023 | 20:58

Andreea Bălan, criticată dur și de designeri, după ce Raluca Bădulescu a trecut-o la categoria ”nefericit” îmbrăcată: ”Încă trăiește în perioada Andre” EXCLUSIV

Monden
Andreea Bălan, criticată dur și de designeri, după ce Raluca Bădulescu a trecut-o la categoria ”nefericit” îmbrăcată: ”Încă trăiește în perioada Andre” EXCLUSIV
Andreea Bălan, criticată dur și de designeri

Solista Andreea Bălan (39 de ani) este sfătuită, la unison, de stiliștii și de designerii din România, să-și schimbe de urgență ținutele vestimentare, mult prea adolescentine, atât pe scenă, cât și la evenimente. După ce Raluca Bădulescu, jurată la ”Bravo, ai stil!”, i-a atras Andreei atenția că face parte din categoria vedetelor ”nefericit” îmbrăcate, iată ce critici îi aduce și designerul Florin Burescu, prin intermediul Playtech Știri.

Raluca Bădulescu, sfat de aur pentru Andreea Bălan: ”Să înțeleagă, să se îmbrace conform personalității, publicului, vârstei”

Raluca Bădulescu a nominalizat-o și pe Andreea Bălan la categoria vedetelor care nu știu să se îmbrace modern și adecvat vârstei. Ce declarații acide a făcut jurata de la ”Bravo, ai stil!”, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D:

”Andreea Bălan nu este o artistă tânără, de exemplu. Mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate. O să iasă iar discuții, au mai ieșit de 1.000 de ori discuții cu Andreea Bălan, dar suntem învățați cu chestia asta.

Trebuie să înțeleagă un lucru: eu nu am nimic cu persoanele, departe de mine gândul ăsta. Îi apreciez ca artiști, le apreciez munca, dar nu înțeleg eu ce nu înțeleg ei. Hainele și stilul sunt una. Ei, ca artiști, ar trebui să fie foarte preocupați de imagine. Trebuie să apeleze la stiliști, la sfaturi avizate și să înțeleagă să se îmbrace conform personalității, publicului, vârstei”.

Florin Burescu, designer: ”Andreea Bălan încă trăiește în perioada Andre”

Și Florin Burescu, designerul vedetelor, a comentat ținutele vestimentare ale Andreei Bălan, și nu este deloc departe de opinia Ralucăi Bădulescu. Acesta ne-a declarat, în exclusivitate pentru Playtech Știri, referitor la look-ul solistei trupei Andre:

”Pot să spun că, pe lângă faptul că o apreciez pentru muncă, devotament, felul în care arată, pentru show-urile ei complexe, că e un adevărat artist, din punct de vedere vestimentar nu a excelat însă niciodată, și cred că asta se datorează faptului că încă trăiește în perioada ei de glorie, în perioada Andre.
Păstrează și acum stilul acela, vechi, care nu mai e actual, nu o mai ajută. Eu înțeleg că, pe scenă, pentru a se putea mișca energic, are nevoie de ținute speciale, dar ea nu excelează nici când are ședințe foto, evenimente, tv. Ar trebui să-și dea un refresh al întregii garderobe, să meargă în totalitate pe mâna unui stilist foarte bun”.

Te-ar putea interesa și: Gestul făcut de Victor Cornea faţă de Andreea Bălan în timpul unei meci de tenis. Imaginile care dovedesc ce fel de relaţie au cei doi

Andreea Bălan, criticată dur și de designeri, după ce Raluca Bădulescu a trecut-o la categoria ”nefericit” îmbrăcată ”Încă trăiește în perioada Andre, nu o mai ajută stilul vechi” EXCLUSIV

Florin Burescu

”Din punct de vedere vestimentar, ar trebui să se actualizeze”

Designerul Florin Burescu o sfătuiește pe Andreea Bălan să consulte cât mai repede un stilist vestimentar, care să o ajute să-și schimbe garderoba și să fie în pas cu moda actuală:

”Andreea Bălan, fiind o femeie alfa, niciodată nu prea acceptă sfaturile, ia un pic de pe la fiecare și încearcă să-și facă combinațiile ei, din păcate încă trăiește în trecut, cu perioada ei de glorie.

La Andreea Bălan nu vârsta este o problemă, ea se adresează încă publicului adolescent, face șpagatul, pe scenă, se dă peste cap, sare din brațele unui bărbat în brațele unei femei. Nu mi se pare ceva greșit, chiar e de admirat că are o mobilitate, ținând cont că starea ei de sănătate nu a fost cea mai bună. De aplaudat și de apreciat acest lucru.
Din punct de vedere vestimentar, ar trebui însă să se actualizeze, trebuie să lucreze foarte mult, ca să-și pună în valoare trupul frumos pe care îl are”, a mai menționat Florin Burescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Te-ar putea interesa și: Câți bani cere Andreea Bălan să cânte la o nuntă. Tarifele au crescut! Andra și Delia Matache vor și mai mult

Andreea Antonescu a scăpat de data asta de critici: ”Este mai actuală”

Designerul Florin Burescu are însă o bilă albă pentru Andreea Antonescu, colega de scenă a Andreei Bălan, din trupa Andre. Ele au devenit celebre cu piesele ”Lasă-mă, papa, la mare!” și ”Moșule, ce tânăr ești!”, dar și cu ținutele lor, adolescentine, cu sclipici, codițe împletite, și încălțări stil șenile.

Între timp, Andreea Antonescu a reușit să se desprindă, să se îndepărteze de stilul vestimentar al debutului lor muzical, de la începutul anilor 2000:

”În schimb, Andreea Antonescu este mai ok, mai actuală, încearcă să facă mult mai multe combinații vestimentare și chiar îi ies bine”, o laudă Florin Burescu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

De altfel, Andreea Bălan a și recunoscut, adesea, că nu investește prea mulți bani în haine, multe dintre ținutele pe care le poartă fiind oferite de firmele de haine promovate de ea pe conturile sociale.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro