Gestul soțului Andreei Bălan, chiar de ziua lui. Invitaților nu le-a venit să creadă că face asta

Gestul soțului Andreei Bălan, chiar de ziua lui. Invitaților nu le-a venit să creadă că face asta
Gestul emoționant pe care l-a făcut George Burcea de ziua sa. Invitaților nu le-au venit să creadă

George Burcea a surprins pe toată lumea de ziua lui. Gestul pe care l-a făcut pe toți cei care i-au onorat invitația. Ce a făcut soțul Andreei Bălan la împlinirea a 32 de ani?

Gestul emoționant al soțului Andreei Bălan. Ce a făcut de ziua lui?

George Burcea a dat startul speranței și încrederii în oamenii care suferă sau au fost în suferință să își spună poveștile și să scape de traumele trecutului. Actorul a dat startul campaniei #sincereu cu povestea mamei sale și implicit a sa. Soțul Andreei Bălan i-a încurajat pe toți cei care îl urmăresc să nu stea o clipă lângă oamenii care recurg la violența fizică sau de orice fel pentru a-și arăta puterea sau convingerea ori doar apelând la un astfel de lucru din frustrare sau răutate.

„Violența domestică este mai gravă pentru societatea noastră decât multe alte rele pentru care ne consumăm zi de zi. Și știți de ce? Pentru că nu avem educație…Eu încerc să educ expunându-mi trăirile, gândurile, temerile, sufletul etc. Mă deschid mai mult ca niciodată și fac acest lucru să dau încedere oamenilor că se poate și chiar dacă provii dintr-un astfel de mediu Deci, curaj să vorbiți despre acest fenomen și curaj să nu mai stați lângă oamenii care nu emană decât ură și frustrare”
George Burcea

Gestul emoționant făcut de George Burcea. Cum i-a surprins pe invitați de ziua lui?
Gestul emoționant făcut de George Burcea. Cum i-a surprins pe invitați de ziua lui?

„Am avut cea mai frumoasă petrecere”

Cu ocazia împlinirii a 32 de ani, George a adus în prim-plan din nou cauza pentru care luptă: liniștea și siguranța ca individ în societate și familie. „Am avut cea mai frumoasă petrecere, cel mai frumos tort de la @sweetcornercandybar și cei mai minunați prieteni.

În cadrul acestui eveniment, toți prietenii mei au îmbrăcat tricourile întru susținerea campaniei anti-violență domestică pe care am demarat-o acum o săptămână. Vă mulțumesc și vă ❤️?”, a fost mesajul lui  George Burcea din descrierea pozei cu el și Andreea.