Andreea Bălan a luat foc când l-a văzut pe George Burcea. Ce a putut să facă fostul concurent de la Ferma

Andreea Bălan a luat foc când l-a văzut pe George Burcea. Ce a putut să facă fostul concurent de la Ferma
Andreea Bălan a luat foc când l-a văzut pe George Burcea. Ce a putut să facă fostul concurent de la Ferma

S-au spus multe și s-au scris și mai multe despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Deși cântăreața a făcut lumină în acest caz, dând interviuri și declarații, cu jumătăți de măsură, totuși, George Burcea a contracarat în ”Ferma. Orășeni vs. Săteni”, acolo unde a fost concurent. Relaxarea și atmosfera din jur l-au făcut să spună ceea ce gândește, iar de atunci pare că fanii artistei au trecut în tabăra adversă, punctul de vedere al actorului părând plauzibil. Chiar și așa, războiul continuă.

Tensiunile continuă. Declarația momentului: George Burcea a venit cu mâna goală în vizită. Andreea Bălan fierbe

Începuturile sunt speciale, unice, dar sfârșiturile sunt de neprețuit. George Burcea și Andreea Bălan par să funcționeze după această zicală, căci trag de finalul lor de mai bine de cinci luni. Niciunul nu vrea să spună că, de mâine, totul e trecut, deși a trecut. Andreea și-a refăcut viața alături de Tiberiu Argint, iar George a fost surprins de fotoreporteri în preajma Vivianei Sposub. În aceste condiții, liniștea tot nu a fost garantată protagoniștilor. Cei doi ar purta din nou un conflict conjugal.

Conform CanCan, noua neînțelegere între soți ar fi izbucnit la scurt timp după ce actorul a părăsit ”Ferma”. Pe când încă se afla în show-ul de la PRO TV, acesta povestea că, imediat ce va reveni acasă, va merge să-și viziteze fetele, mama, apoi se va întâlni cu Viviana.

George Burcea și Viviana

Nu a fost așa, transmite o persoană din anturajul Andreei Bălan. Cântăreața s-ar fi confesat prietenilor că fetele sunt neglijate de tată, mai ales de când în viața lui a apărut Viviana.

„Nu se comportă prea fair-play. Andreea se aștepta ca atunci când iese din «Fermă» să meargă să-și viziteze fetele. Nu a făcut acest lucru. Cred că după două săptămâni de la terminarea filmărilor a fost în vizită, dar și atunci ar fi fost cu mâna goală. Nu așa ar trebui să se comporte un tată”, a spus un apropiat de-al Andreei Bălan pentru surse menționată.

Divorțul lor, departe de a se fi terminat

Cât despre divorț, deja întârziat de starea de urgență, se dorește a fi întârziat și de Burcea, dat fiind că, potrivit sursei citate, actorul nu are de gând să renunțe chiar la tot. Bărbatul ar fi luat legătura cu un avocat, alături de care a făcut o strategie cu care va contraataca în instanță.

„Andreea își dorește cu disperare să ia custodia totală. A zis: perfect, a plecat, știu ce fac. Îl bag înapoi în rahat. Eu îi zic că îmi vreau fetele și el nu îmi răspunde. Gata, îmi iau oile înapoi”, a povestit actorul, în show-ul de la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI