Andreea Bălan a făcut anunțul acum! Se întâmplă peste 10 zile

Andreea Bălan a făcut anunțul acum! Se întâmplă peste 10 zile
Andreea Bălan a făcut anunțul acum! Se întâmplă peste 10 zile

Andreea Bălan și-a anunțat admiratorii că o vor putea urmări din nou pe micile ecrane, peste 10 zile, la ”Te cunosc de undeva”, căci artiștii și magia transformărilor revin la Antena 1.

Andreea Bălan, anunț așteptat de fani: începe show-ul transformărilor

Andreea Bălan și-a anunțat admiratorii că o vor putea urmări din nou pe micile ecrane, peste 10 zile, căci artiștii și magia transformărilor de la ”Te cunosc de undeva” se întorc pe scena Antenei 1.

Filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”, difuzată de Antena 1, au fost suspendate în luna iunie, după o anchetă epidemiologică în urma căreia mai mulți colaboratori și angajați au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Printre cei infectați s-au numărat Marcel Pavel, Alina Pușcaș, Adriana Trandafir și Ozana Barabancea.

Concurenții au fost chemați din nou în platoul emisiunii pentru a-și continua treaba începută, astfel că, cu transformările pe masă, noul sezon va începe pe 12 septembrie, de la ora 20:00.

Artista face parte din echipa transformărilor de opt ani

„Cand pasiunea se intalneste cu munca, se construiesc lucruri minunate. ✨ Al 15 lea sezon @tecunoscdeundeva.oficial incepe pe 12 septembrie! Duminica frumoasa sa aveti si La multi ani celor care isi serbeaza ziua numelui de Sf. Alexandu ???❤️”, a anunțat Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea Bălan a făcut anunțul acum! Se întâmplă peste 10 zile
Andreea Bălan, la filmările noului sezon ”Te cunosc de undeva”

De asemenea, cântăreața a marcat momentul spunând că de opt ani face parte din echipa show-ului, care și-a derulat până acum 15 sezoane:

„De 8 ani (15 sezoane) in scaunul de jurat la @tecunoscdeundeva.oficial ✨ Show-ul transformarilor revine pe 12 septembrie de la ora 20.? Fiti cu ochii pe noi ?”.

Concurenții acestui sezon

Monica Anghel și fratele său, Alexandru, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu și Ada și Cornel Palade sunt perechile care vor participa la emisiune.

Bella Santiago, Sorana Darclee (ex ASIA), Diana Matei și Grigore Gherman sunt artiștii care vor concura solo.