Andreea Antonescu s-a întors în Las Vegas. Ce se întâmplă în relația cu soțul EXCLUSIV

Andreea Antonescu s-a întors în Las Vegas. Ce se întâmplă în relația cu soțul EXCLUSIV
Andreea Antonescu s-a întors din vacanță: ce detalii aduce vedeta?

Artista a plecat peste Ocean încă dinaintea sărbătorilor, la casa sa din Las Vegas, acolo unde a locuit dinainte de a se întoare în România. Ea a petrecut timp și cu soțul său, cu care se află în divorț dar, potrivit spuselor sale, nu va reveni asupra deciziei luată în urmă cu trei ani, de a se despărți de tatăl fetiței sale.

Andreea Antonescu, despre relația dintre ea și tatăl fetiței sale

Andreea Antonescu a renunțat la ideea de a mai face bani din vreun concert, în noaptea trecerii dintre ani, astfel că aceasta s-a urcat în avion încă dinaintea sărbătorilor și a zburat peste Ocean, împreună cu fiica sa, Sienna, și cu mama ei.

„Am vrut să fac Crăciunul cu Sienna, așa că am renunțat la tot și am plecat. Mă voi întoarce în țară la finalul lunii”, a declarat artista pentru playtech.ro.

= Are casă în Las Vegas

Artista locuiește în America în casa sa spațioasă din Las Vegas, chiar dacă se află în proces de divorț cu soțul său, Traian Spark. „Am locuit în LA primii cinci ani, dupa care m-am mutat în Vegas. Aici vremea este mult mai bună”, ne-a mai spus artista, care de ani buni nu mai este obișnută cu iernile geroase din România.

De altfel, potrivit propriilor mărturisiri, în garderoba sa nu se găsesc și haine groase, de iarnă, asta și pentru că de fiecare dată, în acest sezon, era plecată din țară.

”Nu-mi place frigul, nu am haine groase pentru perioada asta pentru că am fost mai mult plecată. Aș putea să-mi iau haine groase, dar parcă nu aș putea să mă acomodez cu ideea, nu vreau să mă supun vremii.

Nu suport, am vreo două-trei paltoane, e maximum ce pot pune pe mine. În rest numai gecuțe din piele…Am vreo zece fulare, dar nu folosesc niciodată vreunul”, a completat aceasta.

„Cu Traian lucrurile sunt clare”

Deși s-a reîntâlnit cu soțul său, stabilit în America, și a petrecut timp cu acesta, de dragul fiicei lor, Andreea a precizat că nu există nicio șansă ca cei doi să redevină un cuplu.

„Cu Traian lucrurile sunt clare de acum trei ani! Nu avem asupra a ce să revenim! Țelul nostru este fericirea Siennei, statutul de părinți pentru ea nu ni-l va lua nimeni.

Cât despre noi doi, suntem pe drumuri diferite, fiind oamneni maturi cu planuri de viitor separate! Nu sunt persoana care să revină asupra unei hotărâri gândite o perioadă lungă de timp și nici nu reacționez la impuls! Divorțul se va pronunța curând!”, a adăugat artista.

  • De ce nu mai joacă în cazinou

Chiar dacă a locuit trei ani în Las Vegas, și încă merge în vizite acolo, Andreea Antonescu nu calcă prin cazinouri. Motivul? Pe când era în vogă, cu trupa Andre, și a fost prima oară în Las Vegas, a jucat, a câștigat, dar apoi a pierdut tot. Și, de atunci, s-a lecuit. „Am bagat 5 dolari, am câștigat 20 și apoi i-am pierdut pe toți. M-am frustrat și de atunci n-am mai riscat. Nu sunt omul riscului”, ne-a spus aceasta.