Andreea Antonescu, pe picior de plecare. Vedeta părăsește iar România

Andreea Antonescu, pe picior de plecare. Vedeta părăsește iar România
Andreea Antonescu pleacă din nou din România

Fanii Andreei Antonescu au primit recent vestea că celebra jumătate a trupei Andre urmează să plece din nou din România. Cunoscuta solistă este acum pe picior de plecare și pare că nimic nu ar face-o să se răzgândească.

Andreea Antonescu părăsește din nou România

Andreea Antonescu a fost prezentă pe micile ecrane în ultimul timp în cadrul a două mari proiecte de la noi. Aceasta a trăit experiența vieții ei la „Ferma vedetelor” și la „Survivor România 2021”. Aceasta are o carieră fără reproș, iar până nu cu foarte mult timp în urmă făcea parte din unul din cele mai discrete și armonioase cupluri din showbiz-ul românesc.

Marea a fost mirarea când vedeta a anunțat divorțul de Traian Spak. Cu toate astea, cei doi au încă motive să-și vorbească după o relație de lungă durată și un copil. Artista urmeză să își revadă fostul partener chiar într-o vizită în Statele Unite ale Americii, loc unde a stat cel mai mult acesta din prisma afacerilor pe care le are și care îl împiedicau să-și petreacă timp în țara noastră.

Fosta Faimoasă a decis să-și ducă fetița în America pentru a petrece timp cu părintele său și pentru a se bucura de o vacanță în plină vară cu această ocazie. Deși a fost surprinsă în brațele a doi bărbați de la terminarea mariajului cu Traian, niciunul din ei nu a făcut-o să creadă într-o iubire de lungă durată.

Cu toate astea, colega de trupă a Andreei Bălan este pregătită să dea încă o șansă dragostei și să înceapă o nouă relație, dar nu știe încă dacă aceasta va fi cu fostul soț sau cu un alt bărbat:

„Îmi doresc să plec apoi în State, alături de Sienna, pentru că nu am mai fost de ceva timp și e cazul să mă întorc acolo, mi-e și foarte dor de America. După care vreau să fug un pic și într-o vacanță în Antalya, cu Sienna. O vară nebună!”

„Niciodată să nu spui niciodată!”

„Da, vrem să mergem! Sienna va merge acum din data de 9 iulie într-o tabără pe care și-a dorit-o foarte tare și a vrut să fie alături de colegii ei acolo, după care, fugim repede prin State. Niciodată să nu spui niciodată! Pe de altă parte, rațional vorbind, îți voi spune acum că nu există varianta asta, habar nu am, o să vedem ce ne rezervă viitorul! Dar, în general, sunt o persoană care dacă pornește pe un drum, merge până la capăt, indiferent de orice și nu îmi amintesc ca în această viață să fi ajuns din nou asupra unei hotărâri și să schimb direcția, nu”
Andreea Antonescu (Sursa: click.ro)