Andra Volos și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au împăcat! Cum au fost surprinși cei doi

După nenumărate despărţiri şi împăcări, Andra Volos şi Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei au decis să mai dea o şansă relaţiei lor. Cei doi au fost surprinşi în ipostaze mai tandre ca niciodată!

Andra Volos şi Bogdan Mocanu, din nou împreună

Au renunţat la orgoliu şi s-au împăcat… din nou! Andra Volos şi Bogdan Mocanu au decis să îngroape securea războiului şi să dea frâu liber sentimentelor. Mai mult, cei doi foşti concurenţi de la Puterea Dragostei au plecat împreună în vacanţă, pe litoralul românesc. Se pare că, de data asta, tânăra a venit în România pentru a-şi putea vedea iubitul. Îndrăgostiţii s-au fotografiat pe o plajă din Mamaia, în ipostaze tandre, şi par mai fericiţi ca nicioadata. De asemenea, Andra a ţinut să precizeze că doreşte să îşi ţină iubitul departe de alte fete.

”L-am adus pe o plajă unde nu sunt fete”, spune Andra, râzând.

Dacă este să ne luăm după câte despărţiri şi împăcări au fost între cei doi, se pare că iubirea dintre Andra şi Bogdan este indestructibilă. Deşi tânărul a fost de mai multe ori acuzat de iubita sa că nu este fidel, fosta concurentă de la Puterea Dragostei l-a iertat pentru tot.

Andra Volos și Bodan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au împăcat! Cum au fost surprinși cei doi
Andra Volos și Bodan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au împăcat! Cum au fost surprinși cei doi

Andra şi Bogdan, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de către telespectatorii Kanal D

Andra şi Bogdan s-au cunoscut în sezonul trecut Puterea Dragostei şi au fost extrem de iubiţi de telespectatori. Desigur, fanii au dorit ca cei doi să rămână împreună şi după terminarea emisiunii, lucru care s-a şi întâmplat. Orgoliul concurentei şi infidelităţile lui Bogdan au dus la tot felul de scandaluri, reproşuri, despărţiri şi împăcări.

„Nu mai simțea la fel. Și când mă pupa. În emisiune el era ăla care venea, mă pupa, îmi lua flori și era foarte atent cu mine. Acum nu mai era la fel. Ba din contră. Când era cu mine mergea la geam și stătea pe telefon, mergea în baie sau vorbea cu mama sau pur și simplu îl simțeam foarte rece. Când mergeam la restaurant stătea pe telefon. Eu profitam de orice moment să stau cu el, dar asta nu o făceam din disperare”, povestea Andra după terminarea filmărilor.

Urmăriți Playtech.ro și pe