Andra Volos de la Puterea Dragostei, schimbare de look. De ce s-au revoltat fanii când au văzut-o

Andra Volos de la Puterea Dragostei, schimbare de look. De ce s-au revoltat fanii când au văzut-o
Andra Volos și-a dezavmăit fanii

Andra Volos a făcut o schimbare de zile mari, după ce iubitul ei a înșelat-o și a rămas din nou singură. Cum arată acum și de ce fanii ei sunt total revoltați?

Andra Volos, schimbare totală de look

Andra Volos s-a transformat total după ce Bogdan Mocanu a înșelat-o, iar tânăra a decis să se despartă de el. O despărțire în viața unei femei aduce multe după ea. Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare pe brunetă au văzut că aceasta pare mai liberă decât niciodată și mai fericită, are un tonus bun și se iubește mult mai mult.

Andra Volos, schimbare totală de look
Andra Volos, schimbare totală de look

Fostul partener îi impunea deseori cum să se îmbrace, lucru care nu i-a plăcut niciodată Andrei, fiind o pasionată înrăită a modei și dorind să se exprime prin asta. Acum, fata poate face orice, iar de cele mai multe ori alege compania prietenilor pentru a-și petrece timpul liber. După ieșirea din emisiune, relația sa cu Bogdan a început să scârțâie. I-a avut pe fani de partea ei, dar se pare că recent i-a dezamăgit făcându-i să înțeleagă altceva.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🤎 do you like?

O postare distribuită de Volos Andra (@andravolos) pe

„Putea să-și schimbe look-ul oricând”

Andra le-a arătat o fotografie cu ea cu multe șuvițe blonde, toți crezând că asta va fi următoarea schimbare. Dar nu a fost așa! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a făcut doar câteva șuvițe șatene în partea din față. „Păi bun, dar de ce ai mai postat poza aia și ai cerut părerile noastre? Tu ai dat de înțeles prin poza aia că te vei face exact ca în poză, deci…”, a scris o internaută pe Instagram.

„Nu neapărat a zis că se face așa. Putea să-și schimbe look-ul oricând, dragă. Putea să se facă și roz după poza aia. Nu e viața ta!”, a scris internauta. În postarea inițială Andra le-a scris urmăritorilor că va apela la o astfel de coafură data viitoare, lucru pe care ei nu l-au înțeles.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI