Andra Volos de la Puterea Dragostei, surpriză pe internet. Cum s-a filmat

Andra Volos de la Puterea Dragostei, surpriză pe internet. Cum s-a filmat
Andra Volos de la Puterea Dragostei, surpriză pe internet. Cum s-a filmat

Andra Volos a surprins pe toată lumea cu o filmare postată pe contul ei de TikTok. Se pare că tânăra a decis să se filmeze într-o ipostază ce i-a făcut pe fani aibă o speranță cu privire la povestea ei de dragoste trăită alături de Bogdan Mocanu.

Andra Volos de la Puterea Dragostei a surprins pe toată lumea. Cum s-a filmat bruneta

Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au cunoscut în casa Puterea Dragostei, iar aceștia au trăit o poveste frumoasă de dragoste, presărată cu momente intense. Deși aceștia și-au continuat relația în România, după multe certuri, scandaluri și împăcări, cei doi le-au frânt inima fanilor după ce au decis să se despartă.

Deși Bogdan și-a făcut o nouă iubită, ce momentan stă ascunsă de ochii fanilor, ținând cont că acesta a decis să fie foarte discret cu privire la noua lui relație, iată că are parte de o surpriză din partea fostei partenere. Andra Volos s-a filmat chiar pe muzica lui, ceea ce a trezit suspiciuni printre fanii ce au considerat fiecare interacțiune dintre cei doi interesantă.

” Vreau să știi că m-am schimbat, că am crescut, că am evoluat, că după toată experiența asta am băgat ceva la cap. Nu e destul să fii frumoasă, nu e destul să fii bună la pat, jur că nu mai sunt același, sunt total un alt bărbat.”, sunt câteva dintre versurile cântate de Bogdan Mocanu în melodia ce a pus-o pe jar pe Andra Volos.

Andra Volos de la Puterea Dragostei, mesaj pentru Bogdan Mocanu

Într-un videoclip pe TikTok, Andra Volos de la Puterea Dragostei apare cântând pe piesa lui Bogdan Mocanu, iar descrierea folosită de aceasta este una sugestivă: ‚pe muzica lu’ Mocanu’. Melodia este lansată în colaborare cu Jador, iar versurile au captat-o pe frumoasa brunetă, ce a avut de transmis și un mesaj controversat la finalul filmulețului.

„Ești total un alt bărbat”, a spus Andra Volos de la Puterea Dragostei pe TikTok.

De asemenea, Bogdan Mocanu a avut și prima reacție după ce Andra Volos s-a filmat pe piesa lui. Acesta le-a mulțumit fanilor pentru că îi atrag atenția de fiecare dată când cineva postează ceva despre el pe rețelele de socializare, fie că este pus într-o lumină pozitivă sau nu.

” Dacă eu nu sunt, pe Tiktok, pe Instagram, pe unde vedeți voi și este cazul..săriți ca o haită de hiene pe cine mă atacă. Mulțumesc mult că vă faceți treaba, poate mai bine decât aș fi făcut-o eu”, a spus Bogdan Mocanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI