Andra Volos a escrocat o creatoare de modă?! Ce acuzații uluitoare i se aduc

Andra Volos a escrocat o creatoare de modă?! Ce acuzații uluitoare i se aduc
Andra Volos, acuzații dure. Ce a făcut, de fapt, fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Andra Volos este implicată într-un scandal de proporții uriașe! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei se confruntă cu mai multe probleme după ce o creatoare de modă a acuzat că aceasta nu și-a respectat promisiunile făcute.

În ce scandal este implicată Andra Volos. Toți au rămas uluiți

Nu este un secret faptul că diferite persoane cunoscute sunt contactate de diferite companii, brand-uri sau afaceri pentru a promova unele produse. Monica, o creatoare din Iași, și-a dorit să înceapă o colaborare cu Andra Volos, dar susține că a rămas cu un gust amar.

Aceasta ar fi contactat-o pe vedeta de la Puterea Dragostei pentru ca anumite piese vestimentare să fie promovate prin intermediul său, așa că anumite reguli au fost impuse. Creatoarea a susținut că Andra Volos nu a respectat înțelegerea, ba chiar totul s-a terminat devastator.

„Povestea a început la sfârșitul anului trecut, când am contactat-o pe această domnișoară. Doream să îmi promoveze hainele. Am vorbit, i-am livrat suma de 500 de euro.

I-am dat o listă de produse, una lungă, de diferite haine și produse pe care ea și prietena ei trebuiau să mi le promoveze, lucru ce nu s-a mai întâmplat.

Conflictul a început în momentul în care domnișoara s-a prezentat cu o serie de poze nereușite, în care nu se vedeau calitățile produselor, ci ale ei, fizice.

A doua zi a devenit recalcitrantă și a spus că ea nu își mai dedică timp pentru a-mi face alte poze, și să vin să îmi iau hainele că ea nu își mai dorește această colaborare.

Am venit la București, dar atunci și-a schimbat comportamentul, m-a rugat să o iert, să îi mai dau o șansă, să nu încheiem această colaborare. Au fost produse în valoare de aproximativ 4.000 de ron, și 500 de euro postarea.”, a spus creatoarea de modă, pentru Antena 3.

Andra Volos, criticată dur. Ce răspuns a dat: ‘O postare costă între 800 și 1.000 de euro’

De asemenea, nu a durat mult timp și Andra Volos a oferit replica la acuzațiile ce i se aduc. Vedeta de la Puterea Dragostei a susținut că nu totul s-a întâmplat așa cum susține creatoarea de modă ce și-a dorit să colaboreze cu ea.

„La mine, o postare costă între 800 și 1.000 de euro. Fata asta m-a contactat și mi-a zis dacă pot s-o ajut. I-am spus că da. Apoi i-am zis că eu lucrez doar pe bază de contract.

Mi-a zis că nu are bani, că e la început. Am zis să o ajut, că binele făcut se întoarce. Am ales trei gecuțe de la ea, i-am făcut 10-12 story-uri, deși mă înțelesesem cu ea la patru story-uri.

La un moment dat, a dorit o poză anume de la mine, nu am avut timp. Atunci parcă a înnebunit. Mi-a zis că vine să mă bată, că văd eu cine e ea, că mă distruge.”, a zis aceasta.

Andra Volos: ‘A început să mă amenințe’

De asemenea, Andra Volos de la Puterea Dragostei a susținut că își dorea să trimită înapoi banii primiți, dar, după ce a reluat colaborare, a fost amenințată de creatoarea de modă.

„Atunci am anunțat-o că îi dau înapoi cei 500 de euro, plus produsele și să vină să le ia. Pe seară, îmi scrie că vrea din nou să colaborăm, că era nervoasă.

Am înțeles-o pentru că eu, din păcate, sunt o fire iertătoare. Din nou, a început să mă amenințe și să-mi scrie continuu, că vrea banii înapoi. I-am dat block, văd că nu se liniștește. Și să mă lase cu hainele ei, sunt de calitate zero.

Am făcut și un giveaway, care la mine e super scump. După ce am postat, mi-a zis că poza nu e ok, ea știind ce poză urma să postez, Nu știu de ce a făcut tot acest tam-tam.”, a adăugat Andra Volos.