Andra și Smiley, uluiți la Românii au Talent: ‘Tu cânți chiar așa ilegal?’

Andra și Smiley, uluiți la Românii au Talent: ‘Tu cânți chiar așa ilegal?’
Andra si Smiley, uimiti la Romanii au talent

Stănescu Adrian este un tânăr în vârstă de 28 de ani cu o voce absolut minunată. Mărturisește că el cântă de ceva vreme și că jobul său principal, la ora actuală este cântatul pe stradă, după ce a renunțat la a mai fi corporatist.

Andra și Smiley, uimiți la Românii au Talent

A început să cânte pe stradă, i-a plăcut mult senzația, dar și-a dat seama că, în acea zi, a făcut mai mulți bani decât făcea pe zi la jobul trecut. Adrian a urcat pe scena de la Românii aau talent cu chitara sa și a făcut senzație.

La finalul cântecului, Andra a strigat: ”Bis, Bis! Eu m-am simțit ca la un concert de-al tău și dacă era să te văd pe stradă, cu siguranță m-as fi oprit, ba chiar mai mult, aș fi luat o cutie, aș fi bătut acolo, aș fi cântat alături de tine. Mi-ai transmis starea asta de bine”, a zis Andra.

A cotinuat și Andi Moisescu: ”Eu încerc senzații noi sezonul ăsta, sună superb și de acasă și chiar mă gândeam în timp ce tu cântai că artiștii de stradă au ajuns cumva niște super-performeri”.

A intervenit și Smiley:” Să nu uităm, Andi, că unul dintre cei mai mari performeri au ajuns cântând din stradă. Este vorba despre Ed Sheeran, care umple stadioane doar el și o chitară„.

Reacția lui Smiley

Și Alexandra Dinu a avut numai cuvinte de laudă despre Adrian: ”Eu cu siguranță m-aș fi oprit pe stradă să te ascult. Cred ca ai tot pachetul ca să reusesti asta!”, a spus vedeta.

La întrebarea Andrei, unde îl pot vedea pe acesta, Adrian a spus că se ferește să spună dinainte locațiile în care merge să cânte pentru că ”nu sunt toți oamenii de acord cu ceea ce fac”, a spus el.

”Cânți așa, ilegal, nu?” l-a întrebat apoi Smiley, la care acesta a spus: ”Cel puțin, autoritățile nu prea susțin mișcarea asta. În alte orașe au tot făcut un sistem de autorizații, dar în București deocamdată nu”.

”Poate se vor rezolva și aceste lucruri”, a mai spus și Andra.

Stănescu Adrian a plecat de pe scena de la Românii au talent cu patru de DA. Amintim că Românii au talent se află în sezonul 11. La masa juriului, s-au produs schimbari, în locul lui Mihai Petre venind actrița Alexandra Dinu. De asemenea, și data de difuzare, emisiunea fiind difuzată în fiecare zi de luni și de miercuri, ora 20:30, pe românii au talent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI