Andra și Smiley, șocați de o concurentă la Românii au talent. Ce le-a arătat: ”Deci nu cred! / Nu am limite” VIDEO

de: Bișinicu Andreea
08 03. 2021

La cel mai urmărit show de pe PRO TV, românii de pretutindeni vin să demonstreze că nu au limite atunci când vine vorba de pasiunile și talentele lor. Cine este concurenta din Satu Mare care i-a lăsat mască pe Andra și Smiley la Românii au talent. Ce le-a arătat este incredibil de-a dreptul. Tu ai avea curajul să faci asta?

Andra și Smiley, șocați de o concurentă la Românii au Talent

La 43 de ani, Adriana Popescu vine de la Satu Mare și este de meserie arhivar. Da, ați auzit bine. Poate vă întrebați ce caută la Românii au Talent cu un material pe care sunt aplicate câteva extensii de păr. Controversata concurentă are o pasiune neobișnuită, nu este un simplu hairstylist, ea realizează ținute din păr. Și nu este prima dată când îndrăzneața româncă pășește pe platoul celui mai urmărit show de talente din țară.

„Am început să realizez tot mai multe lucruri cudate, unice, dau frâu liber creativității mele. Cele mai excentrice coafuri au fost din șapte metri de păr. Am avut parte să fac prezentări de coafuri cu persoane foarte cunoscute, printre care și Iulia Albu și Cătălin Botezatu. Pentru Iulia Albu, de exemplu, am făcut o coafură pentru un eveniment, de curând. Eu fiind la Satu Mare și ea la București…am făcut coafura și am trimis-o prin curier.”, a declarat Adriana Popescu, înainte să urce pe scena Românii au Talent.

Adriana Popescu a mai fost, acum cinci sezoane, la Românii au Talent

Pentru cei care nu au recunoscut-o, Adriana Popescu a mai participat la Românii au Talent în sezonul al șaselea, când nu a venit singură, ci acompaniată de cinci domnișoare care aveau cinci coafuri extravagante, realizate de mâinile concurentei.

„Am mai fost și în sezonul 6, dacă vă mai aduceți aminte. Am scris din părul fetelor Românii au Talent și am întrunit cele cinci fete și am format un trandafir (n.r – din coafurile lor). Eram foarte stresată și domnul Florin Călinescu a fost singurul care m-a calmat. Momentul meu vreau să fie o surpriză..”, a declarat Adriana, în timp ce își pregătea numărul.

Jurații au rămas blocați când au văzut ce le-a pregătit Adriana Popescu. Pe scenă au defilat câteva fete care purtau creațiile hairstylistului pe trup, însă, nu pe podoapa capilară. Mai exact, concurenta a pregătit ținute/rochii realizate din extensii de păr, spre mirarea Andrei și a lui Smiley, cărora nu le-a venit să creadă ce văd în fața ochilor.

„Deci, nu cred! Sunt rochii făcute din extensii de păr! Este incredibil. Sunt foarte curioasă dacă cineva a venit să facă o comandă de rochie de genul ăsta.”, a exclamat, cu admirație, Andra.

Alexandra Dinu: Sincer, este pentru prima oară când văd așa ceva și admir creativitatea dumneavoastră.

Adriana: Mulțumesc.

Smiley: Adriana, ești foarte creativă. Nu știu de unde ți-a venit ideea și până unde poate să meargă pasiunea. Dacă o femeie își lasă părul îndeajuns de lung, poți face o rochie fix pe corp?

Adriana: Am făcut!

Smiley: Nu te cred.

Adriana: Ba da, am făcut o vestă. Ți-am spus că nu am limite, Smiley.”

Florin Călinescu: Toți avem limite și toți le depășim. Din partea mea aveți un DA”, s-a încheiat dialogul dintre concurentă și jurați, aceasta mergând în etapa următoare cu 4 de DA.