Andra și Eva Măruță, spectacol caritabil de Crăciun. Ce au făcut cele două pe scenă și în culise FOTO & VIDEO

Andra a reușit să surprindă pe toată lumea, cu prilejul unui concert caritabil de Crăciun, fiind însoțită de fiica ei, Eva Maria. Artista e o mămică devotată și își iubește foarte mult ambii copii, aceasta mai având un băiețel, pe David. De curând, însă, a petrecut mai mult timp cu mezina familiei sale, alături de care a urcat și pe scenă, oferindu-le clipe de emoție celor aflați în sală.

Andra și Eva Măruță, spectacol caritabil de Crăciun

Andra a concertat altături de fiica ei, Eva Maria, fiind vorba despre un spectacol special, de Crăciun, ce s-a desfășurat de curând la Opera Națională din București. Jurata de la Românii au Talent s-a afișat în fața publicului într-o rochie superbă, realizată din catifea, și într-o nuanță inspirată de perioada sărbătorilor de iarnă. Vedeta a optat pentru un articol vestimentar pe roșu închis, iar la fel s-a întâmplat și cu ținuta micuței Eva Maria. Fetița Andrei a purtat o rochie similară mamei sale celebre și le-a arătat tuturor cât de mult o bucură acest lucru.

Andra și Eva Măruță, spectacol caritabil de Crăciun. Ce au făcut cele două pe scenă și în culise FOTO & VIDEO
Cântăreața și-a emiționat fanii cu imaginile și filmulețele publicate pe Instagram

În fotografiile și videoclipurile în care artista apare alături de fiica ei, și care au fost publicate pe contul său oficial de Instagram, prietenii virtuali ai acesteia au putut remarca și că fetița ei și a lui Cătălin Măruță s-a bucurat din plin de lumina reflectoarelor de pe scenă. Eva Maria a concertat alături de Andra, iar cântăreața pare să își fi văzut în acest mod un vis cum se împlinește, pentru că a putut împărtăși clipe atât de rare atât cu fiica ei, cât și cu publicul aflat în sală.

Ce au făcut cele două pe scenă și în culise VIDEO

Imaginile împărtășite de Andra fanilor de pe rețelele sociale au avut un foarte mare succes, fiind răsplătite cu aprecieri, dar și cu zeci de comentarii. Mesajele din mediul virtual au venit din partea celor pe care artista a reușit să îi emoționeze profund și care i-au adresat acesteia cuvinte de laudă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by • Videos Andra ? (@andravideos) on

Totodată, cât s-a aflat alături de fiica ei în culise, soția prezentatorului de la PRO TV s-a fotografiat împreună cu Eva Maria, dar și cu cele care fac parte din echipa ei, și se pregăteau să o acompanieze pe scenă.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by • Videos Andra ? (@andravideos) on

Mai mult, în cadrul momentului cât se poate de deosebit, când s-a aflat în fața publicului alături de fiica ei, Andra și Eva Maria au cântat împreună colindul “Deschide ușa, creștine”.