Măruță, dat de gol de fiica sa:”Noi avem o familie, nu avem secrete!”. Ce încerca prezentatorul să țină ascuns de soția lui, Andra

Măruță, dat de gol de fiica sa:”Noi avem o familie, nu avem secrete!”. Ce încerca prezentatorul să țină ascuns de soția lui, Andra
Măruță a fost dat de gol de fiica sa. Ce încearcă să ascundă prezentatorul de soția sa?

Cătălin Măruță a fost dat de gol de fiica sa. Fanii cuplului au observat cum Eva este un copil foarte transparent, jovial și care vine mereu cu idei năstrușnice. De data aceasta, a spus sus și tare secretul prezentatorului. Ce încerca să țină ascuns de soția sa?

Cătălin Măruță, dat de gol de fiica sa. Ce a spus Eva?

Cătălin Măruță a ajuns în atenția polițiștilor, care nu l-au iertat pentru că este o persoană publică. Eva pare mai degrabă un justițiar, mai ales pentru vârsta ei, așa că a fost sinceră cu tatăl ei și l-a corectat atunci când a fost cazul. Micuța, cu toate că este abia la grădiniță, pare că are deja o conștiință mai puternică decât unele persoane mature. Ea nu s-a dat înlături să spună ceea ce este adevărat și corect doar pentru că în fața ei se afla unul din părinți. „Eva ne oferă spectacole în fiecare zi. Eu sunt primul ei fan! Deja primul ei episod pe Youtube a adunat 100.000 de vizualizări! Promit să mai păstrez inregistrări simpatice și să le postez din când în când. #EvaShow ♥️”, a scris prezentatorul de televiziune în descrierea filmulețului.

„De ce să-i spui lu’ mami tot ce facem noi? De ce trebuie să știe mami tot? Da, Eva, înțeleg că suntem o familie, dar ăsta nu e un lucru important…că n-am făcut nimic până la urmă”
Cătălin Măruță

Măruță, dat de gol de fiica sa. Ce voia să-i ascundă Andrei, dar nu a reușit?
Măruță, dat de gol de fiica sa. Ce voia să-i ascundă Andrei, dar nu a reușit?

„Ascultă-mă! Noi avem o familie, nu avem secrete”

Fiica lui Cătălin i-a adus la cunoștință o regulă care ar trebui să fie la baza unei familii: fără secrete. Micuța i-a oferit o adevărată lecție de moralitate și a reușit să atingă niște subiecte impresionante pentru vârsta ei, mai ales că argumentele au fost cireașa de pe tort.

„Dacă vrei să auzi, atunci ascultă-mă. Crezi că doar tu ai dreptate? O să-i spun că te-a prins poliția, dar o să-i spun că nu ne-a dat amendă. De ce tu ai dreptate? Noi avem o familie, nu avem secrete! Tu zici tot timpul: > ”
Eva Măruță