Andra și Cătălin Măruță, secretul pe care l-au ținut ascuns până acum. ”A venit momentul”

Andra și Cătălin Măruță, secretul pe care l-au ținut ascuns până acum

Andra și Cătălin Măruță se iubesc din 2005 și formează unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbiz-ul românesc, tocmai din acest motiv au apărut și întrebări legate de trăinicia relației lor. Cântăreața a mărturisit, însă, ceva neașteptat.

Andra și Cătălin Măruță, secretul pe care l-au ținut ascuns până acum

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu din anul 2005, chiar din anul în care cei doi s-au cunoscut și s-au și îndrăgostit. Pe atunci, atât prezentatorul TV, cât și artista, erau implicați în câte o relație. Cu toate acestea, în toamna acelui an, Măruță a apărut în videoclipul piesei ”Băieții și fetele”, astfel că a fost împins, de multele întrebări ale celor din jur, să recunoască faptul că formează un cuplu.

Așadar, din 2005 și până în prezent, cei doi au reușit să formeze unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cu doi copii, David și Eva, multă veselie în jur, dar și fani care o îndrăgesc enorm, Andra a ”dat din casă”.

”A venit momentul să vă spun secretul”

Mai exact, în ultima vreme, fanii au asaltat-o cu întrebarea: ”De unde ai atâta energie, cum reușești să fii mereu cu zâmbetul pe buze și plină de viață?”. Răspunsul a și venit, cu fotografie cu tot. Andra a publicat o poză de colecție cu familia ei, făcută în platoul emisiunii prezentată de Cătălin Măruță, iar în descrierea imaginii a pus o descriere plină de iubire.

Andra și Cătălin Măruță, secretul pe care l-au ținut ascuns până acum. ”A venit momentul”
Andra și Cătălin Măruță, secretul pe care l-au ținut ascuns până acum

„Pentru că mereu mă întrebați de unde-mi iau eu energia, a venit momentul să vă spun secretul: din zâmbetele și răsetele lor ❤”, a scris Andra.

Măruță, despre viața de familie

„De multe ori a însemnat să merg de la ora 7 dimineaţa, să plec la filmări, să mă duc la emisiune, iar după emisiune să plec la alte filmări. Normal că-mi doresc să stau mai mult cu copiii şi mă bucur de fiecare dată că eu sunt cel care îi duce la şcoală şi la grădiniţă, dimineaţa, Andra fiind cea care îi ia. Îmi place foarte tare treaba asta.

Sunt momentele mele doar cu ei în maşină. Momentele noastre în care povestim diverse.  Mai întâi îl lăsam pe David la şcoală, şi apoi o ducem pe Eva la grădiniţă. Am douăzeci de minute în care sunt doar eu cu Eva şi e tare, în sensul în care Eva este dependentă de Andra şi orice se întâmplă există doar Andra”, a spus prezentatorul TV pentru okmagazine.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI