Andra și Cătălin Măruță au cumpărat o vilă de un milion de euro, cu bani gheață. Cât câștigă lunar cei doi soți la PRO TV

Andra și Cătălin Măruță au cumpărat o vilă de un milion de euro, cu bani gheață. Cât câștigă lunar cei doi soți la PRO TV
Andra și Cătălin Măruță câștigă sume uriașe din contractele cu Pro TV

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din România. Cei doi au o relație invidiată de mulți și se înțeleg foarte bine împreună, au joburi bine plătite, care le permit să își facă toate poftele, dar cel mai important, au o familie fericită.

Andra și Cătălin Măruță câștigă sume uriașe din contractele cu Pro TV

Potrivit informațiilor publicate de jurnaliștii de la cancan.ro, Cătălin Măruță câștigă luna 17.000 de euro din contractul cu postul de televiziune Pro TV, unde prezintă emisiunea La Măruță, și din evenimentele publice sau private pe care le prezintă.

De partea cealaltă, Andra primește 16.000 de euro pe lună pentru a juriza emisiunile Românii au Talent și Vocea României Junior. Artista mai obține însă sume frumoase din concertele pe care le susține în toată țara.

Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii cărora trebuie să le ofere cele mai bune condiții pentru a crește frumos. Și pentru că aveau nevoie de un spațiu mare în care să se simtă confortabil, cei doi au achiziționat în 2018 o vilă imensă, pentru care au scos din buzunar un milion de euro.

Vila familiei Măruță este situată într-o zonă verde și foarte liniștită, mai precis în zona Grădinii Zoologice din Băneasa. Potrivit unor surse, casa are piscină și etajși a fost cumpărată cu banii jos.

„Am fost cu mama lui Cătălin să ne uităm la niște case. Și mie, și lui Cătălin ne plăceau aceleași. Suntem compatibili”, spunea Andra înainte ca tranzacția să aibă loc.

Investiția în noua locuință le-a mai redus din econimii, dar Andra și Cătălin nu se pot plânge, întrucât mai scot niște bani și din contractele de publicitate. Cei doi au, spre exemplu, contracte cu Mercedes, Lidl și Garnier.