Andra, pozată alături de un fost concurent Survivor România 2021. Surpriză majoră

Andra, pozată alături de un fost concurent Survivor România 2021. Surpriză majoră
Andra, pozată alături de un fost concurent Survivor România

Andra s-a pozat altături de un fost concurent de la Survivor care a rămas în mintea fanilor în topul celor mai controversați. Cei doi au fost surprinși întâmplător împreună. Cum s-a petrecut totul? Fanii nu s-ar fi gândit la asta.

Andra, pozată alături de un fost concurent Suvrivor România 2021. Cum s-au întâlnit?

Un celebrul fost concurent de la Survivor România 2021 a postat o serie de fotografii în care se afla alături de vedete iubite de la noi. Printre acestea desigur că și-a făcut loc și Andra Măruță, care se afla la un eveniment în aer liber în timp ce sportivul era în rolul de prezentator.

Concret, Alin Sălăjean a fost cel care i-a făcut intrarea în fața fanilor la petrecerea din cadrul zilelor municipiului Câmpia Turzii, locul unde a copilărit celebra cântăreață și unde se întoarce cu cel mai mare drag. Puțini știu faptul că unul din cei mai controversați concurenți de la emisiunea sportivă din Dominicană a avut o afinitate pentru politică și chiar a fost activ în această sferă.

Mai exact, el a fost consilier local la Câmpia Turzii în mandatul dintre anii 2012-2016 și a fost anunțat din partea Partidului Verde și la alegerile din 2020 pentru postul de primar, dar nu a mai ajuns pe listele alegătorilor în cele din urmă.

După ce a părăsit domeniul, fostul Războinic a lucrat la un post de televiziune local ca realizator de televiziune și a prezentat și diverse evenimente cu care s-a mândrit pe rețelele de socializare recent. Într-una din postări apare alături de soția lui Cătălin Măruță cu ocazia prezentării petrecerii cu fast de ziua municipiului Câmpia Turzii.

Sportivul a fost sprijinit de un număr impresionant de fani

„Pentru mine Survivor este un test al răbdării, al inteligenței, un test al depăşirii limitelor şi, nu în ultimul rând, un test al supraviețuirii. Îmi vor lipsi momentele de linişte sufletească alături de soția mea, bucuria cătelului meu, în momentul în care mă vedea, şi acei cinci prieteni adevărați. Mii de mesaje, mii de comentarii, sute de like-uri și distribuiri.

Cu toată puterea și cu toată dorința mea de a învinge voi merge în această luptă – știind că am alături o comunitate care mă sprijină și mă susține la fiecare pas. De când am anunțat participarea mea la Survivor Romania m-ați făcut fericit pentru că mi-ați arătat că nu sunt singur. Vă mulțumesc din inimă pentru energie, motivație și puterea pe care mi-o furnizați cu fiecare cuvânt. ”
Alin Sălăjean

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI