Andra, mesaj trist de ziua fiului ei. Cum sărbătorește familia Măruță: ”Nu ne plângem!”

Gestul uluitor al unui manelist pentru Andra. Soția lui Cătălin Măruță a reacționat imediat

E sărbătoare mare în familia Măruță. Fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță, pe nume David, împlinește vârsta de 9 ani, chiar astăzi, 16 martie 2020. Cu toate acestea, familia a sărbătorit într-un mod cât se poate de simplu, în contexul în care România este în stare de urgență, din cauza epidemiei cu coronavirus.

Andra a postat pe Facebook un mesaj pentru internauții care o urmăresc. Este ziua fiului ei ei, David, și a vrut ca toată lumea să știe. Spune că astăzi sărbătorește într-un mod cât se poate de simplu și că dorința fiului ei este una simplă, dar vitală: ca familia lui să fie sănătoasă.

”E băiatul meu, îmi seamănă mult și îmi amintește zilnic cum e să fii copil, să crezi că totul e posibil, să visezi, să îndrăznești. Datorită lui mă bucur mai mult de fiecare clipa. Azi îl sărbătorim simplu, cu un tort. Dar nu ne plângem. Suntem cei mai fericiți! Nici el nu vrea niciun cadou. Doar să fim toți sănătoși! ?”, a scris Andra pe Facebook.

Andra este una dintre cele mai iubite artiste din România. Vedeta este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță. Cei doi au împreună doi copii, pe David, în vârstă de nouă ani și pe Eva Maria Ioana, în vârstă de aproximativ cinci ani.

Tot astăzi, în România, este decretată stare de urgență din cauza epidemiei de coronavirus. S-au luaat măsuri în consecință, printre care, acelea că școlile rămân închise, se vor plafona prețurile unor medicamente și alimente de primă necesitate, angajatorii vor fi sprijiniți, la fel și angajații. În structurile MAI, unități sanitare și servicii de asistență socială se pot angaja fără concurs.

De asemenea, se vor plafona prețurile unor medicamente și alimente de primă necesitate, precum și la utilități, carburanți. Angajatorii vor fi sprijiniți, iar angajații vor beneficia, la rândul lor, de protecție socială. Mai multe măsuri luate în contextul situației de urgență, dar și cum vor fi puse în aplicare acestea, citiți AICI!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI