Andra, mesaj emoționant pentru fiica ei. Vedetele din România au reacționat imediat

Andra, mesaj emoționant pentru fiica ei. Vedetele din România au reacționat imediat
Andra, mesaj emoționant pentru fiica ei

Astăzi, 7 ianuarie, este o zi importantă pentru Andra. Cântăreața a scris un mesaj emoționant pentru fiica ei, pe Instagram. Vedetele din România au reacționat.

Andra, mesaj emoționant pentru fiica ei

În data de 7 ianuarie este pomenit în calendarul ortodox Sfântul Ioan Botezătorul, una dintre figurile centrale ale creștinismului, predicător și botezător pe malurile râului Iordan, vestitor și botezătorul lui Iisus, cunoscut și drept Iisus ”cel mai mare dintre cei născuți din femei”.

Cu ocazia aceste zile sfinte, toți ce poartă numele său sunt sărbătoriți. Printre Ioni și Ioane se numără și fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, Eva Maria Ioana. Pentru a-i aminti ziua și pe internet, mama sa a scris un mesaj emoționant pe Instagram. Cântăreața i-a urat să fie întotdeauna curajoasă și zâmbitoare.

”Să fii mereu curajoasă și zâmbitoare”

”Ioana mea mică, bună și talentată! Să știi ca ai nume de sfânt și un îngeraș păzitor care are grijă de tine întotdeauna. La mulți ani, iubita mea! Să fii mereu curajoasă și zâmbitoare”, a scris vedeta PRO TV.

Andra, mesaj emoționant pentru fiica ei. Vedetele din România au reacționat imediat
Imaginea postată de Andra pe Instagram

În secțiunea de comentarii, vedetele din România i-au urat, de asemenea, toate cele bune și multă fericire. Cătălin Măruță a atașat o inimioară, iar cântăreața Ami i-a urat un ”La mulți ani” călduros.

Micuța, senzație pe internet

Pentru că are replică la orice și îi lasă pe părinți de cele mai multe ori fără cuvinte, aceștia au decis să îi deschidă un canal de Youtube. Fetița face show în adevăratul sens al cuvântului, adresându-i replici savuroase tatălui ei, în drum spre școală. De asemenea, toate sunt însoțite de dans și muzică, asigurate tot de micuța Eva.

  • „Noi avem o familie! Noi nu avem secrete”
  • „De ce nu mi-ai pus numele Eva Show?”
  • „Vreau să mă pup și eu cu un băiat. Sunt gata, uite.”
  • „Crezi că doar tu ai dreptate? Noi suntem familie, nu avem secrete!” – sunt câteva dintre replicile copilei.