Cine este femeia cu care s-a iubit Cătălin Măruță, înainte de Andra. Erau fericiți împreună

Cine este femeia cu care s-a iubit Cătălin Măruță, înainte de Andra. Erau fericiți împreună
Cine este femeia cu care s-a iubit Cătălin Măruță, înainte de Andra

Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc, adunând 11 ani de la cununia religioasă. Deși mulți ar fi crezut că de la începuturi au fi fost numai ei doi, înainte de Andra a mai existat o femeie. Cine este cea cu care s-a iubit prezentatorul de la PRO TV?

Cine este femeia cu care s-a iubit Cătălin Măruță, înainte de Andra?

Andra este căsătorită din 23 august 2008 cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, realizatorul emisiunii ”La Măruță”. În data de 16 martie 2011, cei doi au devenit părinți când a venit pe lume David, primul lor copil. Pe 23 iulie 2015, interpreta a dat naștere celui de-al doilea copil, o fetiță pe numele Eva Maria Ioana.  Așadar, mulți s-ar gândi că vedetele nu au mai avut alți parteneri în trecut. Eronat! Cătălin Măruță s-a iubit cu o femeie celebră în România, pe nume Iulia Ioanițoaia, fiica jurnalistului Ovidiu Ioanițoaia.

Cine este femeia cu care s-a iubit Cătălin Măruță, înainte de Andra. Erau fericiți împreună
Iulia Ioanițoaia a fost partenera lui Cătălin Măruță timp de doi ani, înainte ca acesta să înceapă relația cu Andra

Ea era producătoarea emisiunii pe care vedeta PRO TV o prezenta în urmă cu mulți ani la TVR 2, ”Tonomatul de pe doi”.  Cei doi au trecut de la a fi amici la iubiți și au avut o relație care a durat doi ani și câteva luni. Drumurile lor s-au separat atunci când Măruță a apărut în videoclipul Andrei, ”Băieții și fetele ce vor”, moment în care Andra și Cătălin și-au asumat dragostea.

Cum s-au îndrăgostit?

În cadrul primei întâlniri cu Măruță, solista a declarat că este fana artistelor Whitney Houston și Gloria Estefan, un prilej prin care Cătălin, pentru a o cuceri, ori pentru a-i arăta cât sunt de compatibili, i-a spus că îi plac aceleași artiste. După ce au aflat că au gusturi muzicale similare, la finalul emisiunii, Măruță s-a apropiat de Andra, fiind impresionat de frumusețea și talentul ei.

Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra.