Andra, iritată grav de un concurent de la Românii au talent: “De ce ai vrea să asculți așa ceva?”

de: Bișinicu Andreea
12 03. 2021

Andra, revoltată de apariția unui concurent de la Românii au Talent. Tânărul de 29 de ani din Arad a venit cu o compoziție proprie care a făcut-o pe faimoasa artistă să strâmbe din nas. Ce nu i-a plăcut Andrei și cum au reacționat ceilalți membri ai juriului.

Andra, iritată grav de un concurent de la Românii au talent

Atunci când ai curajul să vii la Românii au Talent cu o melodie rap, trap sau hip-hop, piesa trebuie să fie una foarte buna. Asta este si parerea celor patru jurați care au asistat la un moment unic pe scena de la PRO TV. Remus Păcurar, zis și Pac, are 29 de ani și vine din Arad. Are vorbele la el și visează să devină unul dintre cei mai marii rapperi din istorie. A venit cu o compoziție proprie care le-a susprins pe doamnele din juriu, în special pe Andra. Soția lui Cătălin Măruță a fost deranjată de versurile obscene ale piesei și nu s-a sfiit în a-și arăta nemulțumirea.

„Andra: Singurele cuvinte pe care le-am înțeles au fost….

Smiley: Care? Spune-le!

Andra: Taci din gură, nu mă provoca!

Am notat așa, că nu ești pretențios la păsărici, asta ai spus la final. În genul ăsta (n.r – hip-hop) ăsta e stilul, înțeleg foarte bine. În același timp, având în vedere că tu vii cu stilul ăsta la televizor, cred că trebuie să existe totuși o perdea. Adică de ce să punem einșpe mii de bipuri? Oricum, mi-ai adus aminte puțin de Busta Rhymes.”, a declarat Andra la Românii au Talent.

Ce compliment i-a făcut Alexandra Dinu

Chiar dacă Andrei nu i-a plăcut foarte mult momentul ales de Pac pe scena Românii au Talent, Alexandra Dinu l-a complimentat pe concurent, spunându-i că a avut atitudinea necesară unui moment bun de hip-hop. Frumoasa actriță nu este străină acestui gen muzical, fiind preferatul lui Mario, fiul său.

Alexandra Dinu: Pe mine m-a dus cu gândul la fiul meu, că el ascultă genul ăsta de muzică.

Florin Călinescu: Liniște, că vorbește Crăiasa Zăpezii.

Alexandra Dinu: De ce Crăiasa Zăpezii?

Smiley: Nu, mai degrabă Elsa din Frozen.

Alexandra Dinu: Câteodată îmi place și mie, recunosc. Atitudinea e importantă și asta nu cred că ți-a lipsit.”, i-a transmis Alexandra Dinu lui Pac.

Pac a obținut 3 de DA din partea Alexandrei Dinu, a Andrei și a lui Smiley și a trecut mai departe, în următoarea etapă a concursului Românii au Talent.